badem1 Benim cuma doğumum var tam 40 hafta oluyorum o zaman suni sancı verecekler kendi sancım gelmezse
Ruukiiyee00 badem1 korkuyor musunuz suni sancyla olcak diye hiç duydunuz etrafnzdan olmlu olmaz şeyler Kilosu kaç bebişin
Ruukiiyee00 Nursemaarslannn kaç haftalksnz nasıl yani doktor ne dedi tam olarak yani 41 dpldursan da suni ya da sezeryan vermez miymiş
Nursemaarslannn Ruukiiyee00 bugün randevum vardı hersey yolundaymış şükür sancı da düzenli gibi bugün yarın gelir gibi duruyo dedi bakalım
badem1 Ruukiiyee00 şimdi ilk deneyim olacağı için illa bir korkkum var ama korkmuyorum da diyebilirim kötü deneyimleri dinlemeyi çok sevmiyorum çevremde çok iyi deneyim yaşayan insanlar da var suni sanciyla doğum yapıp o nedenle kendimi motive ediyorum Rabbime ve kendime güveniyorum
Skarakas Ruukiiyee00 çünkü doğum için hazır değildik 40+1 de dr 3800 kg biraz daha durursa sen bunu doğuramazsın başlatalım dedi. Ama benim ne sancım vardı ne bir belirti. Bende dr ne dediyse onu yaptım belki bekleseydim sonuç farklı olurdu sunşyle açılma olmadı.
Zerrin_ Gmz57 Normal gözüküyor canım o yüzden Beklemedeyiz zaten açılmam da olmazsa 41+0 da suni ile denenicek gene olmazsa sezeryan
Zerrin_ Gmz57 bugün açıklığım var mı diye de bakıldı yok hatta uyardım da dedi nasıl oluyor bilmiyorum ama gelir dedi belki kendi sancın suyun
Gmz57 Zerrin_ bende iki gün önce alttan muayene oldun banada uyandığını söyledi ama hala bi belirti yok bu sabah Sarı bi akıntı geldi sumuksu bi akintiydi nisan olabilir mi ama rengi sariydi
Zerrin_ Gmz57 Bana o şekilde akıntımın normal olacağını söyledi canım adet gibi kanamaya dönerse mutlaka gel dedi
Nursemaarslannn Bugün kontrolüm vardı nstye bagladi sancim duzenliydi ve adet sancisina benzer bi ağrı hissediyorum ara ara Bugün yarın gelir gibi dedi kendi sancinla yaparsın sen dedi hastaneden geldikten sonra da akintiyla birlikte leke geldi inşallah olacak 🙏🏻😂
Zerrin_ Nursemaarslannn Ayyy hadi inşallah ne güzel darısı başımıza bize de burdan yazar mısın 😮💨 bazen tek doğuramayan kendim gibi hissediyorum allahtan burası var da tek olmadığımı biliyorum 😃