Elifinannesi5454 aynen canım düşünsene olmayanlar mecburi istikamet devlet hastaneleri
Doğum yapan ve doğumu yaklaşan annişler bakar mısınız ??❣️
Adabp valla ıkıncıye hamıleym suan hanı esımn durumu kotu degl ama fytlar cok yuksk ona verecegımı cocugmn farklı bı eksıgını alırm ama tabı unıverstıe hastanesıne gdyrm doktormdan memnjnm hanı zorda kalsm mecbr gderm ama arastrdm ıyı bı doktor buldm skntı olmadgı surece devam edecm
Yani benim devlet hastanesi fobim oldu bir tanıdığımdan dolayı yoksa bende gözümü kırpmam giderim
Adabp o ne biçim bir üslup. parayı ödemeden kaçacak hali yok kimsenin, haklısınız iğrenmekte. ben henüz hastaneyle ödemeyi görüşmedim ama sanmıyorum böyle olduğunu. tuhaf geldi bana
Bu konu ile ilgili sağlık bakanlığı ile görüştüm bendende olmadığım doğum ücretini nakit istediler (ki gelecek zamdan etkilenmemem için ) sağlık bakanlığı ile görüştüm ve dedikleri şuydu sizden bu şekilde para isteyemezler karşılığında kalem kalem faturalandırmak zorundalar bir işlemde olmadığı için faturada kesemeyeceklerinden yasal değil şikayet edebilirsiniz dendi ve bende hastahaneyle aynen böyle olduğu ı sağlık bakanlığı ile görüştüğümü yasal olmadığını bir hizmet olmadığını anlattım ve müdürleriyle görüştürdüler müdürleride ağzını açamadı hiç
Merak etmeyin sizin için bu indirimli fiyat geçerli bir ücret ödemenize gerek yok sizinle ekstra ilgileneceğim ve sizi memnun göndereceğim dedi hakkınızı savunun arkadaşlar tepemize binen çok oluyor ki ben doğum yapmadım henüz yapınca çıkarken tüm yapılan işlemlerin kalem kalem faturasını alacağım sgk ya bildireceğim fazla yapılan bir tutar varsa iadesinide talep edeceğim bu konuda da görüştüm sgk ile yardımcı oldular
Adabp bnm normlde devlet hastanesndn yana sansm yok bır kere gttm hc memnn klmdm smdı unıversıte hastanesıne gdyrm cok ilgili ve alakalılar en ufak ayrntya kdr ıncelıolar ve guler yuzluler o yuzdn smdlk devam edıcm ınsallh skntı olmz
Elifinannesi5454 inşallah çocuğumuzu sıkıntısız sağ Salim kucağımıza almak nasip olur bence sıkıntı olmaz
derindemir34 canım benim çok teşekkür ederim aynen yapacağım 😘
Adabp amın canm Allah herkezn cocugunu saglıklı sıhhatlı sorunsuz sıkıntısz vaktı saatı gelnce kucagına almayı nasıp etsın ınsallah 🤲