Miracc06 Senoss_shnn nasıl sacma sancılar gelip gitmiyor Ah ah vallahi nasıl bitecek bu günler düşünüyorum 😂 Allah büyükk
sinemdengiz 6+1 deyiz bizde allahın izniyle cuma günü kalp atışlarını duyacağız🤲🏻 benim bu haftaya kadar ara ara (günde2-3 bazen4 defa) karnımda beni iki büklüm edicek kadar ağrım oluyo. Belim ve sırtım ağrıyor ayakta uzun kalınca kasıklarım ağrıyor. Bir de son 2 gündür çok mide bulantısı yaşıyorum. Aynı zamanda da ekşi tuzlu aşırı istiyo canım acaba aşermek için erken mi ya gecenin 1’i hem zeytin hem turşu yenir mi😂 turşuları böyle çeşit çeşit dizseler önüme hepsini tekte yerim öyle bi durum yani🤤🤤 yaşayan var mı bu haftalarda aşermee
Defne-19 Bende 5+1 haftalık olduk keseyi gördük bugün fakat kese etrafında kanama alanı oluştuğunu söyledi bugün doktor iğne ve Protestan verdi bol bol dinlen dedi adet ağrıları gibi ağrılarım oldu belim çok ağrıdı bir terslik olduğunu anlamıştm kızımda böyle sıkıntılar yaşamamıştm bilgisi olan varmı kanama ile ilgili
Miracc06 @sinemdengiz @Defne-19 @aysenuroztunc @Senoss_shnn @baby58 @gizemmreee @Meltem8513 @ENOK_0107 @Ozgednc @Tugce0133 @Papatya123_ @aogoya kızlar isterseniz instdn tkpleşp wspden grp kurp haberleşelim insta hesabım fundarden6 takip edersin görürseniz artk😇
esoerlk55 Sanırım en erken hamiş benimmm 4+5 tabi daha kesin de değil kan vermedim iki test yaptım adetim 4 gün gecikti ikisinde pozitif geçen ay kimyasal olmuştım umarım yine öyle olmaz ama baya net çıktı çizgiler iki farklı testte de
Miracc06 @sinemdengiz @Defne-19 @aysenuroztunc @Senoss_shnn @baby58 @gizemmreee @Meltem8513 @ENOK_0107 @Ozgednc @Tugce0133 @Papatya123_ @aogoya kızlar isterseniz instdn tkpleşp wspden grp kurp haberleşelim insta hesabım fundarden6 takip edersin görürseniz artk😇
Hlimee Kızlar benim hesabıma göre 6 haftalık pazar doktor 7+5 dedi bebiş 1,42 cm çıktı boyu kalp atışını duyduk .. birde lekelenme oldu bende de progesteron kullanıyorum bitti gibi perşembe günü devlet e gideceğim bakalım
Zynp12 Miracc06 mrb bende 6 haftalık dedi Dr acaba kaçıncı haftadan sonra kalp.atisi ve bebeği net görür bugün kontrolde bebeğe dair birşey göremedim dedi kese göründü bı düşüğüm var tedaviyle oldu buda bana yardımcı olur musunuz Hepiniz sağlıkla kucaginiza alın 🤲
Miracc06 Zynp12 doktorunuz ne zaman kontrole gideceğinizi söyledim bende düşük yaptım ardından hamile olduğumu öğrendim muhtemelen haftaya kadar duyarsınız kalp atışlarını Rabbim sag salim kucağınıza almanızı nasip etsin inşaAllah