Miracc06 Tugce0133 ben bugün hem keseyi hem kalp atışını duydum aslında hamile olduğumu net olarak bugün öğrendim 🙈
Papatya123_ Miracc06 kasık ve bel ağrısı olması biraz korkutuyor insanı aralıkta kontrolüm İnşAllah sorunsuz geçer 🌸
Miracc06 Papatya123_ Valla canım Cok iyi anlıyorum benimde asırı oluyor bazen Bi korku girmiyor deil icime
Miracc06 ENOK_0107 Ah ben ogluma Cok Cok zorlanmıştım ölüyordum 😂 ama 3. Aydan sonra sonrasıydı bunda herşey Cok Cok erken basladı yaa
ENOK_0107 Miracc06 İyi olsunlar tabi ki başka bir şey istemeyiz ama çokta midemiz bulanmasın başımız dönmesin ya 🤭😁😁
gizemmreee 5+3 hamileyim ❤️ kalp atışını ne zaman duydunuz acaba cumartesi 6 oluyorum duyabilir miyim ❤️
Senoss_shnn Miracc06 Papatya123_ bende 4+2 ama benimde belim ve sırtım aşırı ağrıyor bir de bugün sabahtan beri göğüs kafesimin altı karnımın sağ tarafında bir sancı var sizde de oldu mu acaba
Miracc06 Senoss_shnn nasıl sacma sancılar gelip gitmiyor Ah ah vallahi nasıl bitecek bu günler düşünüyorum 😂 Allah büyükk