_Gubo Bb95 bende kullanıyorum hiç bir yan etki olmadı sadece mide bulantısı yapabilir dedi normalde aç karnına ama ben yok karnına içiyorum süt ve süt ürünleri yerseniz yarım saat yada bir saat sonra içmenizi tavsiye ederim
OziC 12hafsagunkokkaya96 doktorunuza danışıp probiyotik kullanabilirsiniz ama doktorunuza sorun önce. Trabzon hurması zamanı bol bol tüketin bağırsaklari çok güzel çalıştırır kefir tüketin sebze ağırlıklı beslenin bakliyat pilav makarna bir süre yemeyin
Ebru3439 Bb95 bana başta doktorum verdi ama beni çok etkiledi mide bulantısı kabızlık halsizlik derken 1 hafta dayandım tekrar doktora gittim. Çok yan etki yapabilen bir ilaç olabilir dedi ilacı değiştirdi
Melissaa06 Bb95 bende 1 ay önce kullanmaya başladım öncesinde farklı kullanıyordum kabızlık ve bir çok şikayetim vardı. Doktorum feramata geçirdi ve çoğu şikayetim gitti. Aç karnına 1 tane alıyorum.
Mermar Sedacaner Doktorum göstermişti de hatırlamıyorum. Demir ilaçlarından 2 tane var bildiğim temiz içerik ve helal olan diğerleri pek de masumdeğil ama kullanıyoruz işte