Dilaraayvz Bb95 hamileliğimin başından beri kullanıyorum 33. Haftadayım hiç bir yan etkisini görmedim çok şükür
Dilaraayvz Bb95 sabah uyanınca aç karnına içiyorum yarım saatte bişey yemiyorum. Doktorum bu şekilde söylemişti
Aybarssmom_ Bb95 bana eczacı 2 saat öncesinde ve sonrasında süt ve süt ürünleri tüketmemen lazım demişti, sabahları eşimi 6.30 gibi işe gönderip içiyorum 10 gibi kahvaltı yapıyorum
Mermar Bb95 Bende bir vakit onu kullandım sonra şehir değiştirmiştim buradaki doktorum o ilacı tavsiye etmedi içinde sıkıntılı şeyler varmış. Şu an ferrum kullanıyorum.
Sedacaner Mermar nasıl şeyler varmış içinde,benim hem özel doktorum hem devletteki doktorum aynı ilacı kullanmamı söyledi
OziC Mermar eczacı kalfasıyım bu ilaçların hepsi muadil markalar yani içerikler hemen hemen aynı ayrıca ferrum da masum bir ilaç takviye değil genel de bebeklere bile ferrum önerilmez
Mermar Bb95 Bir yan etkisini görmedim. Daha önce gittiğim doktorum özellikle her gün mutlaka 1 kase yoğurt ve 1 kase hoşaf içmemi söylemişti
Mermar Sedacaner Doktorum göstermişti de hatırlamıyorum. Demir ilaçlarından 2 tane var bildiğim temiz içerik ve helal olan diğerleri pek de masumdeğil ama kullanıyoruz işte
Sedacaner Bb95 sabah aç karnına ve gece yatarken bi sıkıntı yaşamadım çok şükür,su içmeye çalışıyorum bol bol
OziC Bb95 ben çoğu zaman kabız olurdum ilaca başladıktan sonra düzeldi benim de icebildigim tek takviye olur kendisi
OziC 12hafsagunkokkaya96 doktorunuza danışıp probiyotik kullanabilirsiniz ama doktorunuza sorun önce. Trabzon hurması zamanı bol bol tüketin bağırsaklari çok güzel çalıştırır kefir tüketin sebze ağırlıklı beslenin bakliyat pilav makarna bir süre yemeyin