leylaAraf Sedanurirken bu haftalarda sonra haftada 500grqm alırlar iyice güzel beslen bol su iç bence biraz az gibi ama dediğim gibi bu haftadan sonra cpk alıyorlar benşm oğlum da öyleydi 4kilo doğdu iyi gelişiyorlar şok aylarda
Sedanurirken leylaAraf besleneniyorun ki gebelik şekeri çıktı 28. Haftada mecbur diyet yapıyorum :((((
leylaAraf Sedanurirken canım bol bol su içsen bebeğe kilo yapar ve en çok o kilo yaparmış bebeğe şu şifa gerçekten hamilelikte
leylaAraf Sedanurirken evet şuan bile uzun yapılı oğlum babasına çekmiş biraz ama kız benşm gibi minyon olacak sanırım 😅
Sayrkann leylaAraf burda bakınca herkesin kilosu ile normal geldi bana ama doktor öyle bir konustu ki haftaya gel takip edelim kontrol edelim felan diyince korktum
Ebruli_08 leylaAraf bende öyleyim bakıyorum benim haftamda olanlara karınları kocaman benimki küçücük
leylaAraf Ebruli_08 benşm de öyle birde benim ikinci gebeliğim bunda daha hızlı büyür dediler karın çıkmıyor
Gulsahhdd leylaAraf 26 haftalıkken gittiğimde 1100 gr dı bizim de normal bence, şuan 32+3 bugün gidicem inşallah