leylaAraf Rose00 tesadüfmüdür nedir bilemedim ama benşm de 26haftanın sonunda çok azaldı bi kaç gün oynamadı şimdi düzeldi kıpır kıpır arada bu haftalarda çok uyurmuş korkmayın ama bi şüpheniz varsa hastaneye gidin yinede
OziC Rose00 ama 29da 2 gün çok duruldu çok az hareket etti sonra düzeldi bazen öyle olabiliyormuş. Sizin de içiniz rahat etmezse sağlık ocağına gidip kalp atışlarına baktırabilirsiniz
leylaAraf Cerenbelis1 zaten benim doktor bu haftadan sonra haftada 350gramdan fazla bile alır dedi eğer dediği gibi olursa bizim de Tombi olma olasılığımız var inşallah 😅maşallah size 🧿🧿
leylaAraf Sayrkann benim doktorum haftası ile uyumlu dedi benim karnım fazla çıkmadığı için şüphede kaldım. Netten de bakıyorum normal haftası işe uyumlu çıkıyor
Sayrkann leylaAraf burda bakınca herkesin kilosu ile normal geldi bana ama doktor öyle bir konustu ki haftaya gel takip edelim kontrol edelim felan diyince korktum
K-Canseven leylaAraf benimde ikinci gebeliğimde karnım hiç çıkmadı. Bebek hep haftasıyla uyumlu çıkıyor. Doktor her şey yolunda diyor ;))
leylaAraf Ebruli_08 karnım fazla çıkmıyor ondan biraz zayıf sanıyorum oğlumda bu aylarda Baya vardı bunda yok
Ebruli_08 leylaAraf bende öyleyim bakıyorum benim haftamda olanlara karınları kocaman benimki küçücük
Cerenbelis1 leylaAraf ayy haftada 350 gram mı 😂çok fazla değil mi haftalık için genelde 200 felan alıyolar anam öyle olursa ben yandım normal felan doğuramam zaten korkuyorum
leylaAraf Sedanurirken bu haftalarda sonra haftada 500grqm alırlar iyice güzel beslen bol su iç bence biraz az gibi ama dediğim gibi bu haftadan sonra cpk alıyorlar benşm oğlum da öyleydi 4kilo doğdu iyi gelişiyorlar şok aylarda