Hafize123 Nili4321 kız daha 18 aylık kızım varrr ya 😀🫣🫣🫣 şoktayım yumurtlama günüm Fln geçmişti olmaz diye esım çok az boşaldı ah ah 😀
Merve-metin Hafize123 var canım hayırlı olsun kan testi ver direk kızın içinde üzülme canım rabbimin bir bildiği vardır elbette rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
Aytac27-07 Hafize123 bende ikinciye hamile kaldığımda kızım 18 aylıktı şimdi 33+4 haftalık hamileyim elhamdülillah, beraber büyürler işte ne güzel, 🥰
Hafize123 Aytac27-07 ınsallah öyle olurlar kızım yanında arkadaş oldumu çok güzel oynuyor bebeklerı çocukları çok sevıyor sadece kıskanır üzülür mü diye düşünüyorum ☹️
Aytac27-07 Hafize123 yok zamanla alışıyolar ,kızım 2 yaşında şimdi sürekli abla olcam kardeşi sevcem diyor,hevesleniyor yani,doğana kadar alışır kızınızda
Hafize123 Aytac27-07 ınsallah canım ıkı yaşında konusabılıyorlarmı tam olarak yanı biraz daha anlıyorlardı herseyı
9876 Hafize123 gözün aydın canım tebrik ederim bizim içinde dua et Allah olmayanlara da nasip etsin inş
Hafize123 9876 rabbım oncellıkle olmayanlara versın inşallah en kısa zamanda kavuş ınsallah bebegıne rabbbım kucağını doldursun 😊
Aytac27-07 Hafize123 valla benim kız 2 yaşını 9 Kasım’da doldurdu cümle kurmaya başladı Allah’a hamd olsun,,, zaten benim kızın herşeyi ani olmuştı😁😁