balbadem1 Boncukk123 inşallah kuzum gelmişken hem muayene olurum diyorum belim falan çok ağrıyor herşey yolunda mı bakalım 🥰
balbadem1 Beeyzanurr özel hastaneler sanırım hem doktor muayene ücreti ayrı kan ayrı ücretlendiypr bu yüzden fiyatlar değişiyor
balbadem1 Boncukk123 haftan küçük olduğu için suan magnezyum veremiyorum ama ilerde veririm rahatlarsın dedi suan normalmiş bunlar
Boncukk123 balbadem1 bilmiyorum canım vitaminli şeyler yemeye içmeye çalışıyorum ne kadar mümkün bilemiyorum
balbadem1 Boncukk123 benimde canım nerde saçma sapan şey var onu çekiyor bebeğe yarayacak bi kahvaltı var
Bediaoflas06 Nurgnctrk evt ikili teste sadece bende 6 tüp kan aldirdilar oncenisinde ense kalgina fln baktılar çok basit bı islem
Bediaoflas06 Bende ikili testi yaptım devlete sıra bile beklemedim sonuçlarım çoğu güzel sadece iki tanesi kötü çıktı o da kafama takıldı şimdi yinede iyiki yaptım diyorum
balbadem1 Bediaoflas06 ben dün devlet hastanesi gittim ama maalesef sadece randevu alabileceğim sistemi gösterdiler ama randevu yok
Boncukk123 balbadem1 oluyor bazen oyle canım son aylarda daha cok kilo alınıyormuş bilmiyorum gebelik şekeri olanlar cok dıkkat etmek zorunda oluyorlar ama diğerleri alıyordur bende o zamana kadar dikkatlı olmaya çalışıyorum olabildiğince elimden geldiğince