ozgekader Mineartcc https://mutluresim.com/images/2023/12/14/nuIR2X.jpg. Bizimkinin eli yüzündeydi ama doktor oynuyo zaten yüzünde olsa bile öyle bile güzel gerçekten
Mineartcc ozgekader ayyy dimi. Siyah beyaz ultrasonda bile görünce insana yavrusu dünyadaki en güzel şey gibi geliyor, bir yeri belli dahi olmasa😅 Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🌸🩷
ozgekader sariniz13 1690tl detaylı Normal muayene ücreti 620 tl ama Pendik kart varmış onu çıkartınca bir tık düşüyo ücret
Elifncr ozgekader doktor bakarken karnımızı kapatır mı? erkek doktordan çekiniyorumda yani rabbim acil müdahele gerektrmedikçe muhtaç etmesin
ozgekader Bilinmiyor-1234 bunu tam olarak henüz bilmiyorum ama az çok bildiğim kadarıyla sezaryen 14 olması lazım normalde 11 civarı falan henüz o konuya daha gelemedim ama arkadaşım en son öyle söylemişti yanlış ta olabilir
ozgekader Bilinmiyor-1234 Medipol Pendik bence iyi bir hastane doktorları olarak özellikle ben Emine ünlü değermenciye gidiyorum bende baya aradım araştırdım ve kararım orası oldu iyi ki olmuş
Bilinmiyor-1234 ozgekader peki kızlar ikil test mi üçlü testmi daha yerinde karar olur bnde Pendik Hastanesi’ne gitsem fiyat alsam çok iyi olur
ozgekader Elifncr ben şöyle söylim sadece siz ilk yatarken görüyosa görüyo diğer türlü adam kafasını çevirip bakmadı bile hep ekrana bakıyo bende normalde erkek doktor tercihim değil çok zor durumda kalmadıkça ama bir kerelik Şuan gittim