tamamdanolmuss Kafayı yemek üzereyim. Silikleştikten sonra tekrar koyulaştı sanki bana mı öyle geliyor anlamıyorum lütfen fikir verin çatlama oldu mu olmadı mı? Hemen doktora gidip baktırabilir miyim?
Sevgi1_ tamamdanolmuss canım hamilesin sen silik çizgi erken haftada öyle çıkar mesela oğlum da ben 5 haftalık öğrendim con koyu çıkmıştı şuan kızıma hamileyim silik çizgi çıkmıştı 4 haftalık öğrendik var yani hayırlı olsun
Sevgi1_ tamamdanolmuss sağlık ocağından kan ver hemen e nabiza dusuyo sonuç zaten ona göre gidersin doktora
Sennnnnnn tamamdanolmuss kan verirseniz yada gebelik testi yaparsanız sonucu benle paylaşır mısınız benim aynı sizin gibi yumurtalama bitmesine rağmen silik çizgi çıkıyor
Sennnnnnn Sevgi1_ bende de çizgi böyle çıkıyor hamile olabilir miyim yumurtlamam bitti ovulasyon hamilelik öğrenilir mi
Cinarsaitinannesi Sevgi1_ hamilelik testi değil arkadaşın attığı bilmeden umut veriyorsunuz ovulasyon testi bunlar bunda yumurtalama takibi yapılıyor
Merve-metin tamamdanolmuss çatlamış canım durunca koyulaşır koyulaşmasında bakma anında idrarl damlayınca çıkan resmi okuman lazım durdukça koyulaşanı değil
myangelson tamamdanolmuss testin çizgileri silik de olabilir tekrar yumurtlama da olabilir canim teste devam et bakalım ne olacak
tamamdanolmuss Anneoluyorumm00 takvime göre 2 aralık ama 2 gün öne ya da geriye atabiliyor genelde 30u veya 1 i oluyorum hep
Anneoluyorumm00 tamamdanolmuss o zaman ikinci kez yumrtlama olabilir sen değerlendir canım bakarsın ikiz olur ne güzel rabbim geciktiryosa güzelleştiriyordur belki 🥰
iremnur_17 tamamdanolmuss belki 2. Kez yumurtlama olacaktır teste devam edin bence anlaşılır bir kaç güne
tamamdanolmuss iremnur_17 burda bir arkadaş önceki postumda pco olabilir demişti korktum ya da çatlamada sıkıntı var olabilir dedi. Çatlama olmuş ama değil mi sizce?
tamamdanolmuss Anneoluyorumm00 inşallah canım pco ya da lh yüksekliği olabilir mi? Burada biri öyle bir yorum yapmıştı bana
iremnur_17 tamamdanolmuss olmuş gibi duruyor. Bebek istediğinize göre doktora gitmişsinizdir ve öyle bir şey olsaydı söylerdi doktorunuz içinizi ferah tutun stresten de bebek olmuyor maalesef ki