sedseda Merhaba kızlar, ocak şubat gibi doğumum olacak inşallah. Ankara da yaşıyorum ankara su an bile öyle soğudu ki gözüm korktu açıkçasi😀 bebişe kesin al dediğiniz kışlık giyim önerilerine açığım
Cerenbelis1 sedseda bence dışarı çıkarken kalın peluş bi tulumu olmalı ne kadar battaniyeye sarsakda üşür benimde Ocak sonu şubat başı gibi doğum bakalım
Nur_50 sedseda astronot tulum Örgü hırka Kalın battaniye Birde ev ısına göre atlet olarak giydirdiğimiz zıbını uzun kollu tercih et dışarı çıkarken Sweat takımlar alabilirsin dışarı giydirmeye Polar takım veya tulum al
Elffyns sedseda canım bende Ankara da yaşıyorum aralık sonu doğum olcak ama evimiz merkezi sistem çok sıcak o yüzden ev için kalın kıyafet almadım zaten annemler yelek flaan örmüş gerekirse giyer dışarı da aşı için falan çıkarım mümkün olmadıkça çıkmam kalın battaniye aldım birde şu tulumlar var polar gibi onlardan almayı düşünüyorum yeterli olacaktır 😉
Sevde96 sedseda Kendinden eldivenli astronot tulum Örgü şapka Kalın battaniye (tüylü,peluş,örgü vs) Uzun kollu zıbın Hırka,yelek Patik Bir de bebek arabası için yağmurluk/rüzgarlık Bunlar benim kış için özellikle aldıklarım😊
Minigiim-vebenn52 Polar tulum astronot tulum alanlar link bırakabilir mi bende aynı dertten muzdaribim benimde Ocak sonu gibi gözüküyor battaniye ile üşür diye düşünüyorum ama yeni doğana da nasıl tulum giydircez bilemedim
sedseda Elffyns bizim evimiz de merkezi sistem evin içini hiç dert etmiyorum ama dışarı illaki çıkacak bir şekilde napcaz bakalim😊
Elffyns sedseda yorumları normal di ama aynısından e bebekler de falan da görmüştüm satıcıya sorabilirsin almak istersen
sedseda Sevde96 kalın battaniyeyi nerden aldınız acaba ben bir tane tomurcuk battaniye aldım bir tane de kalın almak istiyorum
Elffyns sedseda annem kalın battaniyeyi normal bebek eşyası satılan bir mağazadan almış ama baya kalın evde yorgan niyetine bile kullanılır bebek mağazalarına bakabilirsin
Sevde96 sedseda Yurtdisinda yasiyorum, alisverisimi buradan yaptim. Türkiye’de nerede ne var bilmiyorum🙏🏻 Ama bebek eşyaları satılan her yerde olacağını düşünüyorum