Rabiul @-Busraonur- eveett bugün gittim kesemizi gördük 15 gün sonrada kalp atışını duyacağım inşallah 🙏
-Busraonur- Morkity bizde gördükkkk 10 gün sonra 1 de çağırdı bida kalp atışı için inşAlllaaahhh🤲🏻🤲🏻🌸
Morkity -Busraonur- ayyyy hadi hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişlerrrr🥹❤️ hızlı geçsin şu haftalar yaa bir duysak minik kalbini…❤️
Rabiul @-Busraonur- yorumu silmişim yanlışlıkla 😂 Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏 kese boyutunuz nedir ortada üstte yazan sanırım normal dedi doktor ama bende araştırıyorum nasıl acaba diye 😂😂
-Busraonur- Rabiul vallaaa söyledi de hatırlamıyorum amaa 5 haftaya göre hersey yolunda dedi hamd olsun kiiii 🤲🏻
Rabiul @-Busraonur- çok şükür benimde her şey yolunda tahlilleri bekliyoruz sadece inşallah tahlillerimde iyi sonuçlanır 🥹
Morkity Gamzer68 evet ya, ben de belki bebek görünür demiştim ama daha ultrasona girmeden doktor söyledi. Şuan sadece kese görücez bebek gözükmez dedi🥹
BaharE -Busraonur- bende bu gün muayene oldum 6+0 yolk oluşmuş fakat kalp Atışı yok haftaya tekrar bakıcaz 🌸ilk bebeğimi 6+3 kalp atışını duymuştum 🥰