-Busraonur- Yarın ilk kontrolüm var sanırım 5 haftalığım yarın net hersey ögrencem.. Sizler kaçta gördünüz???
yarencaliskan -Busraonur- ben iki gebeliğimdede 5. Haftada gittiğimde keseyi bile görememiştik 8 haftaya yakın kalp atışını duymuştuk
aogoya -Busraonur- ilk gebeliğimde 6. Haftada keseyi ve kalp atışını duyduk Bu gebeliğimde 6+1 e randevu aldım bakalım 😂 olmadı kontrole giderim tekrar kalp atışı duymak için
Kelebekmisaliihayat -Busraonur- 5. Hafta hamileligimi öğrendim, keseyi gördük. Doktor 2 hafta sonra gel dedi. 7.haftada bebegi gördük, kalp atışını dinledik
Rabiul @-Busraonur- bende yarın ilk doktor muayenesine gidicem 5+1 olacak inşallah güzel haberlerimiz olur 🙏
Yarenbyz53 6+4 de kalp atışını duyduk şimdi 10 haftalık olduk çok şükür Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimizin 🤲🏻
dhbetul Bugün tam 5 haftalık olduk. 6. Haftayı bekliyorum muayene için umarım ikisi de o zamana belli olur
Morkity -Busraonur- benim de bugün randevum çok heyecanlıyım 5+3üm. İnşallah bebişlermizi görürüz yaaaa🥹🥹
-Busraonur- Hepimiz birbirimize dua edelim çok yakın tarihlerimiz 🤲🏻🤲🏻🥹 öğlen gidicem bende zaman geçmiyor …
Morkity -Busraonur- evetttt❤️ kesemizi gördük. Şuan her şey normal. 2 hafta sonraya kslp atışı ve bebek için randevu oluşturduk🥹🥹🥰🥰
-Busraonur- Morkity bizde gördükkkk 10 gün sonra 1 de çağırdı bida kalp atışı için inşAlllaaahhh🤲🏻🤲🏻🌸
mnkcvcv -Busraonur- 5+5 de keseyi ve kalp atışını duydum ama normal ultrasonla gözükmedi vajinal ultrasonla bakınca gözüktü