Berkos bbaby44 tabiki mustela içeriği temiz ayrıca bi alıyorum ne zaman aldığımı unutuyorum bereketli
hms bbaby44 ikiside kötü. Dalini ucuz içeriği kötü. Mustela pahalı içeriği kötü. Doğal tercih ediyorsanız. İncia. Yada ecowell.
asell13 bbaby44 oğlum 6 yaşında hala mustela kullanıyorum bebişde abisiyle ortak kullanacak inşallah 🥰
Defnegul20 Tabikide mustela zaten çok uzun süre gidiyor. Sadece kokusu yok 😀 dalin falan market ürünü cildiye doktoru önermedi. Bize linola diye bir marka önerdi bitince mustelaya geçebilirsin dedi içerikleri temiz olduğu için
ElifKarata hms valla bacm en doğalı Arap sabunu zeytinyağlı sabun 🥰🤣🤣 bunların herbirinde kimyasallar var ona bakacak olursak.
elifsen İkiside kötü içerikli. Muatelanın kırmızı olanı, ecowel, siveno, e bebeğin kendi markası olab baby plus organik şampuanı en iyileri
Temmuz2021 bbaby44 mustela içeriği temiz değil dalin hiç değil ben ilk bebeğimde malesef mustela aldım ama öğrendikten sonra ecowele geçtim diğerlerinde direk kansorojen madde var peg vs
cutecik bbaby44 mustelaya içeriği kötü diyenleri cidden anlayamıyorum 😀 incelemesi yapılmş içeriği temiz olan şampuana içerik kötü demek çok enteresan geliyo😀 oğlumda da şimdi yeni doğacak kızımda da mustela kullanıyorum ona verecek param yok diyolar ama alakası yok bir alıyorum ne zaman aldığımı unutuyorum ayrıca kullandığımız şey en değerli varlıklarımızın sağlığı için önemli bir durum diye düşünüyorum 💕
Elfanne cutecik hanımefendi Bi mustelayi kendi gözünüzde deneyin yani yüzünüzü yıkayın o esnada açın gözünüzü nasıl yakacak göreceksiniz içeriği temiz olan şey göz yakmaz ikincisi kanıtlandı içerisinde kötü Bi madde var bende o hataya düştüm kızım için kullandım fakat çok pişmanım sonradan ortaya çıktı
bbaby44 cutecik çok kafam karıştı göz yakıyor diyenler var mustela için deneme şansiniz olursa eğer yüzünüzde denermisiniz göz yakacak mı diye cunku planim onu almaktı
mmervvE bbaby44 şöyle söylim mustela alacaksan konak önleyici şampuanı var sadece onu alabilirsin zaten yeni doğam çocuk pamuk gibi oluyor onun kirinden nolcak düşünmedi bile pamukça🥰ben yani beybi aldım bide mustela konak önleyici şampuanı aldım hepsi aynı farkları yok ben kozmatık masasında çalışıyorum uzman ablalarımız öyle söylüyor
Gamzelimmm_4 bbaby44 yenidoganda mustela kesinlikle asl dalin degil mustela pahali gelirse Johnsons Baby kullan derim ben kendi oglumda ilk mustela basladim sonra fiyattan dolyi dalini deneyim dedim dalin vucutu kuruttu asla bebek sMpuani degil kirmizi kirmizi benekler oldu kremlesemde kurulugu gecmedi Johnsons Baby kullaniyorum suan o kadar mrmenunum ki vucudu yumusacikk
cutecik Elfanne %93 doğal bir ürün geri kalan %7 de alkol yok paraben yok bpya yok sls ve sles yok her cilt tipine göre farklılığı var hanımefendi sizin tercih ettiğinizde bitkisel içerikli parfüm olanını seçmişsinzdr ama hassas ciltler içini tercih ederseniz kendinize bile kullanabilirsnz iyi araştırmanızı öneririm
Elfanne cutecik ben size instagramdan Bi site soyliycem oraya girin link var orda elinizde ki mustela şampuanı içinde ki ürünleri yazın o siteye içinde ki zararlı maddeyi göreceksiniz