Son haftalarda ağdaya gitme şöyle olur böyle olur diyenler vardı ya onlara hiç aldırmayın. Tabi gittiğiniz yer ve alış şekli de çok önemli ama işini bilen bir yere gidilirse sorun olmuyormuş. Soruları alabilirim
Ağdadan geliyorum kızlaarrrrr
Var mı merak ettikleriniz
Ben 37. Haftada gittim
ms_annisko_ gebelikte daha hassas oluyor çok acımadımı 😭
ms_annisko_
O acı gelince kasılma vs oluyor mu 😂 of cok korkuyorum ya daha öncesi hep jilet cunku 😫
ms_annisko_ bende gitmek istiyorum ama çekiniyorum hem agdaya gelecek kadar yok şuan normalde bayanlar için kullananlardan kullanıyorum .bende 35 haftalık hamileyim
Gozdecaner şöyle ki ben yıllar önce lazere gitmiştim ve azalma olmuştu baya o yüzden çok ciddi acı ağrı yaşamadım ama alan kişi de çok iyi aldı minik minik çekti az az sürdü uğraştı yani
Blackatlas hep jilet ise biraz acıyabilir ama acısı azalsın diye pudra süren yerler varmış iyi araştırın öyle gidin bence her yer aynı hassasiyette olmayabilir
Ben bacaklarımı evde ada ile alıyor um geri kalanı jilet ,😪
M18a17 inanın doğum anını düşününce o çekingenlik gidiyor doktora ebelere karşı temiz olmak istiyor insan ki zaten onlar o kadar alışıklar ki sizi utandırmıyorlar
Hasret5506 genital çok zor oluyor son ayda jiletle ya
ms_annisko_ en güzeli bende evde eşime aldırıyorum canım çok rahat agda çok şükür acısı da çok değil. 32 de aldım en son 37 gibi gitmeyi düşünüyorum bi daha bende
ms_annisko_ 😢 doğru
ms_annisko_ bende tam şuan bunu düşünüyordum 22. Haftadayım kontrolüm var jiletle alıyorum cuma günü gitcem ağdaya çok mu zor olur diye düşünüyorum
KuzeyinAnnesi10 ne güzel ben hala utanıyorum eşimden zaten o da yapamaz hahahaha
Sweety11 eğer çok sık ve çok kalın değilse zor olmaz
ms_annisko_ söylemesi ayıp kısa uzun olması fark ediyomu kısa olursa daha cokmu can acıtır uzun kolaymi olur .şuan 35 +2 deyim .ne olur ne olmaz diye bu hafta içi gitmeyi düşünüyorum hem agdaya gelicek kadar yok diyorum yani goremiyorum karnimdan ama
M18a17 göremediğiniz yerlere ayna yardımı ile bakın :) ben uzunda daha çok zorlanıyorum kısa daha kolay oluyor ama çok kısa da ağdaya gelmiyor tabi