aslhnkrts9 Hayal23455 sen sakin kalıp güzel şeyler düşün güzel haberler gelsin korkutma kendini herşey yolunda diye düşün
Efnaneda Hayal23455 çook şükür kalp atışını duydukkkkk rabbim herkse nasip etsin hepimiz sağlıkla alalım kucagımıza inşallah
Eme2 Serapsare Öncelikle rahat olmaya çalışın. Her beden her bebek farklı inşallah güzel sonuçlar alırsınız.
aslhnkrts9 Hayal23455 keseyi gördükten sonra betaya bakmıyorlar yani bana hiç bakmadılar kız azcık sakin olur musun
Esra_4774 Serapsare benimde öyleydi kuzum umudun hep Allah olsun şuan 20 haftalık olduk 🥰 geç dollenmedir inşallah
Aybarsege Serapsare bende 6+3 de gittim 6+1 ile uyumlu dedi. Kalp atışı var ama duyulmuyor dedi. Haftaya gidicem tekrar. Bebeği gördük ama duyamadık. İçinizi ferah tutun yinede
Hayal23455 aslhnkrts9 ayyyy ne biliyim ya doktor da yanlış söylemiş o kadar artmamış bile beta :((( inşallah bebeğim görünür de korkularım gider
aslhnkrts9 Hayal23455 benim en son bakıldığında 1020 ydi beta seninki benimkinin üç katı nerdeyse keseyi de görmüşsün gerçekten rahatla stres iyi gelmez