KFeyza_ Alposunannesi tamam canım hayırlı olsun benimde son adet 20 Ekim 15 kasımda adet olmam gerekliydi olmadım yarın 5. Gün oluyor kan vereceğim artık bakalım
Semrat Canım benimde 20 ekim son adet tarihim bat ta 15 kasımd sen gbi adet olmadım test yaptım kaç kere ama negatif bende yarin bi kan vercem yinede
UyanHatice Kizlaarrr ben geçen ay 19unda regl oldum bu ay hamile olduğumu ogrendim daha 2 saat önce bu erken gebelik testinden yaptım biri silinik çizgi diğeri tam çizgi çıktı kan tahlili verdim gebelik cikti
UyanHatice Xhal hayır fakat 1 yaşında kızım var benim inada hamile kaldığında çok fazla eklem ağrım olmusdu bundada aynı şekilde oldu ve adetim daha geçmedi bugundu normalde hamile olduğumu öğrendim
ANurrr Sat 18 ekim 14 kasım battı kan verdim 107 çıktı 3 gün sonra 523 çıktı aile hekime haftaya doktora gidebileceğimi söyledi inşallah güzel olur herşey 💐🤲🏻
KFeyza_ ANurrr maşallah canım bende erkenden vermek istemedim sürekli ver verme iki günde bir ver falan o yüzden adetim üzerinden 5 6 gün geçsin öyle vereyim dedim işte yarın tam 5.gün vereyim artık diyorum
ANurrr KFeyza_ en iyisini yapmışsın canım erken verincede hep bi tedirginlik oluyo hcg yükselecekmi vs diye inşallah senin güzel ilerlemştirde hemen görürsün keseyi bebeği
Ayselkatadeniz Benimde son adetim ekimin 20 sinde oldu sonra hafif kahverengi leke geldi 7 gün geçikti test yaptım çift çıktı cuma günü gittim kan verdim 537,93 çıktı