Gamzealptkn KFeyza_ benm 21 ekimdi beklenen adet tarihimde 16 kasımdı 17sinde kan verdm 9.82 geldi ertesi gün kanamam başladı 2 gn snra kan verdm 30 geldi kanamam devam ediyor imş kmyasal olmaz beklemedeym
Merve-metin KFeyza_ sat 16 Ekim ama test yapmaya korkuyorum negatif çıkacak diye 3 aydır ne zaman test yapsam hemen adet oluyorum çünkü bekliyorum hala
KFeyza_ Gamzealptkn benimde 20 Ekimdi 15 kasımdı olmadım idrar testi yaptım silik çıktı erken gebelik testi bakalım hastaneye ne zaman gideceğiz
KFeyza_ Ezgi2301 provictor erken gebelik testi aldım yaptım yaptım onda çıktı ama yine de dr giden var mı kan verenler sonuçları ne diye merak ettim
Ezgi2301 Biraz ilginç gelebilir ama ben çamaşır suyu ve şekerle evde gebelik denedim 😂 sonrasında test aldım sonuçlar doğru çıktı
Gamzealptkn KFeyza_ evet 2 gn snra tekrar verdm ben bugn 30 geldi ama kanamm var işte kmyasal olmasn diye dua ediym
KFeyza_ Gamzealptkn inşallah canım normal bi gebeliktir bende ilk kez vereceğim yarın inşallah vardır sağlıklıdır 🌺 hepimizin ki
Merve-D26 Benimde 20 elimdi canım. 17 sinde olmam gerekiyordu zaten 2 gün öncesinde kan verdim 136 çıktı ve erken gebelik testim pozitifti 2 gün sonra vida verdim beta 345 oldu yarın tekrar vericem bakalım
KFeyza_ Alposunannesi tamam canım hayırlı olsun benimde son adet 20 Ekim 15 kasımda adet olmam gerekliydi olmadım yarın 5. Gün oluyor kan vereceğim artık bakalım