Abikardes12 sumeyye-11 3000 üstü karından muayenede kese gözüküyor ben 273 ile öğrendim 1 hafta sonra kese 1 hafta sonra kalp atışı duydum 🤲
Mucizemses Abikardes12 bende bugün 277 ile öğrendim adetim 2 gün gecikmişti ama doktor düşük buldu sanki yükselmez gibi konuştu aşırı üzgünüm
Cikolatalipuding Ayselkatadeniz tahlil verdiğim gün doktorada gitmiştim 595 çıkmıştı alttan muayene ile bile görünmedi bir hafta sonra göründü
Rabiul @Ayselkatadeniz ben çarşamba günü öğrendim 969 çıkmıştı 4+3 , yarın 5+1 ilk muayenem var güzel haberlerle inşallah keseyi görebilirim
Morkity Rabiul merhaba bugün benim de randevum var ben de 5+3üm. Özele mi gidiyorsunuz acaba? Benek gözükür mü ya da gittiyseniz gözüktü mü merak ediyorum da🥹
Rabiul @Ayselkatadeniz sol tarafımda regl gibi sancım var gaz sıkışması var bugünde belimde biraz ağrım oldu inşallah güzel sonuçlarımız olur çarşamba günü test yaptığımda pozitif çıkmıştı hemen hastaneye gittim sonuçları doktoruma gönderdim yarında muayene inşallah 🙏
bade-06-bade Rabiul bat günü kaç gün geçmişti acaba midede şişkinlik gaz var bendede aşırı hemde bugün test yaptım negatif
Ayselkatadeniz Rabiul yok canım gitmedim yarın gideceğim ilaçlı emara girmiştim en çok onun için gitmek istiyorum