Esra_4774 Ddo progestani bende kullanıyorum canım ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı şuan da kullanıyorum 20 .haftadayim doktor 36. Haftaya kadar kullan dedi progestan çok iyi bir ilaçtır ben fitil olarak alltan alıyorum siz niye kullanıyorsunuz acaba
Zbsbzc1 Ddo bende progestan hala kullanıyorum 17 haftalık . Kan sulandırıcı iğne kullanıyordum ve prednol kestik 3 ayı doldurunca suan corasprinle devam edıyorum .
Ddo Esra_4774 İlk gebeliğimi cok erken öğrenmiştim kan sonucum 20 cıkmıştı 4 gün sonra adet oldum bu yüzdrn başladığını söyledi biraz kararsızdım kullanma konusunda
Zbsbzc1 Esra_4774 gece bende fitil olarak alıyorum ne kadar devam etceksnz . 17 haftadayz bakalm hayırlısı olsn Allah bunlardan sonra güzelce yabrumuzu kucagımza aldırır insallah
Zbsbzc1 Ddo alttan koyun yoksa sürekli uyursunuz sarhos gbi gezdıgım günlerde oldu . En güzeli fitil halinde
eyldz44 Ddo kan sulandırıcı kaçlık kullanıyorsunuz ben 150 lik ecopirin ve oksopar 4000 kullanıyorum progestan fitil de kullanıyorum
Cikalatambenim Ddo Banada doktorum ağız yoluyla yan etkisi çok olduğu için vajinadan almamı söyledi hem vajinadan almak daha etkiliymiş geçmiş olsun sizde sorun doktorunuza isterseniz
Esra_4774 Zbsbzc1 normal ağızdan alıyordum baygınlık geçirdim çok ağırdı 200 mg di doktor alttan al dedi o zaman yan etkisi olmadı canım 36 ya kadar bana kullan dedi doktoruna bağlı canım benim ilk gebeliğim 17. Haftada düşük oldu diye öyle dedi
Ddo Zbsbzc1 Evet çok doğru sonuçta aynı etkiyi sağlıyor ilaç teşekkürler Rabbim isteyen herkese nasip etsin bizlerde hayırlısıyla kucagımıza alırız inşallah
Esra_4774 ravzae yok canım rahim uzunlugum iyiymiş doktor gerek yok dedi serklaja ama kontrolü altındayım hayırlısı inşallah
ravzae Esra_4774 bende aynı durumdayım dikiş atılmadı uzunluk iyi deniliyor ama sürekli benimde ölçüm alınıyor inşallah sorunsuz atlatırız
biranneikievlat Ddo Rahimimde minik kanamalar olduğu için hamilelik haberini aldığımdan beridir progestan ve kan sulandırıcı kullanıyorum.