eminebzkrtt 35+4. 2 cm açılma varmış sancılar 3-4 dakikaya düşmüş direkt yatışı verdiler. Böyle bir durum yaşayan oldu mu? 🙈
Sinemarya58 eminebzkrtt kızımda benim de öyleydi canım bir kaç gün yattım geri çıktım fakat çıktıktan 2 gün sonra doğumum oldu 36+3 te kızım dünyaya geldi aniden suyum açılınca benim açıklık 3 cm’di
Mmnj eminebzkrtt canm şuan bnde 35+5 im bugün bebişin hareketlerini fazla hissetmedim her zaman çok sert vurdurdu yerimi daraldı acaba birde nasıl agrın vardı gittin hemen yats verdiler
eminebzkrtt Mmnj benim gece nişan geldi sonra belden ağrı vurunca anladım bir şeyler olduğunu dayanılmayacak şekilde sancı olmadı ama leke kan gelince kontrol amaçlı gelmiştik onda da açılma sancıyı görünce yatışı verdi
Sinemarya58 eminebzkrtt siz yinede tedbirinizi alın ufaklıklar ne zaman gelmek isterse o zaman geliyorlar ben hiç beklemediğim bir anda gelmişti kızım ♥️
eminebzkrtt Mmnj sarımsı akıntıyla beraber kırmızı renkte geldi benimki ama değişiklik gösteriyormuş bazılarında kahverengi olarak geliyormuş
Aysedmr eminebzkrtt merhaba instagramda takip ettiğim bir anne var ismi the.analik 35+5 te doğum yaptı isterseniz bakın sayfasına 😍herşey yolunda görünüyor hem moral olur size de
1nsnr eminebzkrtt benim de kasılmalarım vardı yarım saat öncesine kadar tarif ettiğiniz ağrıyı yaşadım ama nişan akıntı vs yok doktorum da yokmuş dinlenişe geçtim inşallah yarına kadar herşey yolunda olur