• Doğum
  • 35 haftalık doğum kanalına girmiş

35 haftalığız doğum kanalına girmiş kızım daha çok minik olduğu için endişelerim var bu durumu yaşayıp kaçıncı hafta da doğum yaptınız erken doğum olur mu bilmiyorum ama küveze vs girer gelişimi tamamlamadı diye korkuyorum

Laleli-20 benim 26 haftalıkken girmişti fitil falan kullandım ben ama sizin haftanız o kadar da küçük değil sonra bol bol dinlenmeyle 39+6 haftalıkken doğdu İnan ne zaman doğacaklarını kendileri belirliyor 🥰

mavisahinn ay doğmasınlar hemen ya anne karnı müthiş bişey onların gelişimi için ilaçlarla vs gelişimi küvezde tamamlanmasın 🥺 ama sizin minik de inşallah en kısa zamanda sağlıkla kavuşun 🥰

Laleli-20 haftanız erken değil. Yani nice erken doğum anneler var.
      Bende 36+0 da suyumun gelmesiyle acil seseryana alınmıştım.
      Benimle aynı haftada doğum yapan arkadaşımın ki küvez görmezken, benim ki bir hafta küvez görmüştü. O belli olmuyor ama çabuk toparlıyorlar. Endişeniz olmasın.
      Dua etmeye, şükretmeye bakın

Kizlar 37+1 haftaligiz bugün ilk kez karnımın altı sol tarafta ağrı var bu normal mi rahat bir hamilelik geçirince şimdi ağrı birden olması tedirgin etti beni

Laleli-20 benimkide 34 haftalikken girmişti kanala şu an 37+1 iz hala doğmadı merak etme kanalda 2-4 hafta kalabiliyorlarmis

Bu arada çok hareketliyim pek yatmam bi oglum daha var evimin isini de görüyorum çömelip kalkıyorum depremi yaşadığım için asansöre de binemiyorum merdiven inip çıkıyorum hergun oglumu okula götürürken dikkat de etmedim hala kanalda duruyor kanala girmesi hemen doğacak anlamına gelmiyor icini ferah tut

Arslannesi ay çok sağolun ya içimi rahatlattınız bende bol bol dinlenip uzanarak geçirmeye çalışıyorum sadece 20 gün daha dursa yeterli benim için bebek için en önemlisi

Eda91- haklısınız tabi ne olacağını bilemeyiz ama işte annelik öyle farklı bişey ki her şeyi kafasına takıyo insan onu küvezde bırakıp nasıl eve gelicem sütüm acaba gelicek mi yetecek miyim ona vs vs 😊

Benimki de 34 haftalıkken girmişti şuan 37 olduk merak etmeyinn