Anneoluyorumm00 Klcrn ayy ne güzel sağlıkla kucağına inşallah 🤲❤️ aynen yeni benimkide varsa tabi çünkü yumurtlamanın 12 günü ondan iki haftalık falandır en fazla, çok teşekkür ederim canım ❤️
Anneoluyorumm00 yenidenanne34 çok teşekkür ederim canım âmin. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲❤️ yarın yine test yapicağim sonra kan verirm büyük ihtimalle burdan söylerim sizeler çok teşekkür ederim ❤️
Anneoluyorumm00 Elifinannesi5454 biliyorum canım çok teşekkür ederim çok sağol yarın adet günüm yarın test yapıp gidip kan verirm muhtemelen ❤️
Anneoluyorumm00 [silindi] iki aydır gecikmeli adet görüyorumdum geçen ay 32 olmuştu geç yumurtlama görüyordum çünkü. Ben bu ay 21 de yumurtlama gördüm bu gün 32 gün yarın âdet günüm
Anneoluyorumm00 1prensesannesi__ çok teşekkür ederim canım benim ❤️ yarında test yapıp öyle kan vermeye gidecğim varsa inşallah, yarın adet günüm bakalım hayırlısı
Anneoluyorumm00 Nry_Krdnz34 hayırlı olsun canım amin inşALLAH 🤲 sen kan verdin mı ben yarında test yapıp öyle vermek istiyorum
Anneoluyorumm00 smykll1 benim ilk hamileliğimde biri söylemişti bide ben kendimi rüyamda görmüştüm o ay sonra hamile olduğumu öğrendim inşallah hamilesindir canım 🤲
KFeyza_ Yasoeso Allah Allah kızlar bende erken gebelik testi yaptım biri erken biri normal silik çıktı daha kan vermedim bende öyle oluyor mu yaa testler pozitif olup kan negatif
Yasoeso KFeyza_ valla benim ki oyle oldu canim hepsi bozuktur diemem tabi ama 4 farkli markadada pozitif cikti maalesef beta 2.8
Merve-metin Anneoluyorumm00 yarın ilk idrarla yap canım eğer yine çıkarsa kan ver güzel haberlerini bekliyorum 🙏🏻
myangelson Anneoluyorumm00 var gibi canım ama artimed sanırım bu yanıltmasın tekrar test yap 1 2 gün sonra bence. İnşallah vardır 🤲🏻😍
Cankuss35 Anneoluyorumm00 ayyy bebişkom isme bakmadan yorum yapmıştım evet benimkini hatırla aynıydı olmuş olmuş ❤️❤️❤️❤️❤️
Anneoluyorumm00 1prensesannesi__ tamam canım artık yarına kaldı ilk idrarla yapicağim, inşallah canım çok istiyorum bakalım hayırlısı 😘
Anneoluyorumm00 1prensesannesi__ Cankuss35 myangelson sacmalamakizim Esra_4774 Zeyna27 Klcrn BhrRzgr_06 Merve-metin Melodimm Nry_Krdnz34 Elifinannesi5454 dhbetul Klcrn 2kucukbebis Zelihaa23 Nihalkrc Pinar1628 AframAzram Seval0sevall Esrardc Hamileyim kızlar
Anneoluyorumm00 Cankuss35 çok teşekkür ederim canım 🥰 bende yarın testi tekrarlayım çıkarsa tekrar kan vericeğim, sağlıkla al kucağına inşALLAH 🤲❤️
Anneoluyorumm00 myangelson yok o değil Freely marka , yarın tekrar yapicağim çıkarsa kan verirm. Çok teşekkür ederim canım ❤️
Anneoluyorumm00 myangelson yok o değil Freely marka , yarın tekrar yapicağim çıkarsa kan verirm. Çok teşekkür ederim canım ❤️