tamamdanolmuss çok teşekkür ederim canım amin inşallah sağlıklı olsun inşallah ❤️ canım ben bu ay içinde 8 gün sadece ilişkiye girdim çünkü eşimin işleri vardı misafir falan derken , ben 7 Kasım’da ilişkiye girdim hafif koyuluk vardı ovlasyon testimde bende değerlendireyim dedim ertesi gün eşimin işi çıktı gelmedi eve ve o gün yani 8 Kasım’da yumurtlama gördüm o gün ilişki olmadı çünkü eşimin işleri bide eşimde sprem yavaşlığı vardı kaliteli sprem olması için az ilişkiye giryorduk 7 Kasım ilişkiye girdik 8 Kasım yumrtlama günümü pas geçtik ertesi gün çatlama günü ilişkiye girdim o günden sonra hiç ilişki olmadı dün geceye kadar eşimin işlerinden dolayı ama ben yumurtlama dönemini iyi değerlendirmiştim ilaki yumurtlama günü ilişki olacak diye bişey yok sonuçta önce ki günde önemli catlam günüde ben o iki gün deglerdirdim bide adetten hemen sonra ki günler
Benimde eşimde sprem yavaşlığı vardı bide azdı sayısı iki ay tedavi oldu geçen ay doktor ilcalri bıraktı çünkü sprem sayısı falan iyi demiş ondan bu ay sadece keçi boynuzu pekmezi tüketti sürekli bide bitter çikolata o yumurtlama döneminde çok tuketmeye özne gösteridi
6 aydır çocuk istiyoruz artık test yaniltmadiysa hamileyimdir inşallah , rabbim sana ve isteyen herkes nasıp etsin inşALLAH 🤲❤️