skuscu kusay1811 maşallah cok iyi olmus doğumunuz rabbim ayırmasın çok sevindim sizin adınıza ama çok ağrıdı fln demesenz keske her saniye aklımda kalıyor biri böyle bisi yazınca gözümüzü korkutuyorsunuz :))
kusay1811 skuscu çok teşekkür ederim pardon kimseyi korkutmak istemedim her anı o kadar özel ve güzel ki yavrunuz için mücadele ediyorsunuz bunu düşünmek sizi çok cesaretlendiriyor sancılarınızı kontrol ettikten sonra çok daha kolay inanın rabbim hepinize kolay doğumlar nasip etsin🙏
zeynep_2023 skuscu doğum kolay olmuş Dr ıkınma demesine rağmen ıkındigi için zor olmuş sonrasinda.Korkmayinn doğumun her türlüsü güzel benimde 2.gebeligim bendede oluo korku ama zamanı gelince Rabbim öyle bı güç veriyoki rüya gormus gibi oluosunuz herşey geçio.
Imran16 irem10 Senin gibi düşüncesiz anca böyle anlar işte niye sevmesin çocuğunu Allah’tan akıl diliyorum sana🤣
irem10 Imran16 Allah sana akıl vermiş boş konusma oku önce, sezeryan da olabilir insanlar ne var bunda m.ö kalma fikirlerinizi kendinize saklayın. Sezeryan olanda bebeğiyle ilgileniyor onlar sevmiyor mu yani. Allah size akıl versin inşallah tabi o da 🤣🤣🤣
kusay1811 Hilal_blc çok şükür dayanabildim🙏🙏 dışardan hafif sıyrık dedi dikişleri çok hissetmiyorum ama bende basur oldu onun baskısını çok hissediyorum
Hilal_blc kusay1811 kiz basur ikinmaktan oluyo bende de vardi fitil cok rahat ettiriyor fitil kullanirsin sende ben 1 paketi bitirdm 2. Paketi kullanıyorum
kusay1811 _Hulya7106 sanırım bu biraz bünye ile alakalı ayrıca çatım normal için çok uygunmuş benim hamileliğim ağır geçti yani oğlum hep aşağıdaydı hep baskı yapıyordu 32. Haftada erken doğum riski vardı günde 12 defa ilaç kullanmama rağmen son haftalara doğru 1.5 cm açıklık vardı yani benim bebiş çok sabırsızdı ilacı da bırakınca ve yürüyüş egzersiz falan yapınca böyle açılma oldu umarım siz de hayırlı sağlıklı bir şekilde tek avazda kucağınıza alırsınız inşallah 🙏❤️
minikpatik kusay1811 birebir aynılarını yaşıyorum üç aylıktan beri ağrılarım var çok hiç geçmeyen 32 de kanala tam yerleşti ucunda yani tamamen dedi doktor. Aşırı baskı fln hepsi var şuan su gelmiyor nişan yok genede doktora gidiymmi acaba ya açılma başlamışmıdır 37+4 oldum wc gelmiş sanıyorum ama yok ıkınmak geliyor sadece ağrı giriyor vajinaya
kusay1811 Salda hayır suyum gelmedi 3 cm di en son dün kontrole gittim 5 cm olmuş biraz uyardı sanırım sonra sancılarım başladı
Ebru-29 Hilal_blc eltim normal doğum yaptı bırak dogrulmayi tuvalete bile oturamiyordu altı hep dikisti enfeksiyon kaptı boş yapan sizsiniz her doğum kendine özel. Normal doğumun sıfır ağrısız olduğunu kim söyledi
Hilal_blc Ebru-29 temiz bakilmazsa enfeksiyonda kaparrr mikropta kapar 🤌🏻 Sezeryani normal doğumla bir tutman kadar sacma bi gün 🤣🤣🤣
Hilal_blc Ebru-29 ayrica normal dogum 0 ağrısız kim dedi sana bacım anlık agrinin dibine kadar cekiyorsun sonrasinda bitiyöörrrr sezeryanin sonrasi var 😀
Parsmommy Ebru-29 bu kötü tecrubeyi buraya yazmanız ne kadar güzel tesekkurler gerçekten çok aklı selim bir yorum olmuş 🙏
kusay1811 Hilal_blc evet canım ıkınmaktan oldu bana da fitil krem falan verdi bugün kullanmaya başlıycam
Imran16 irem10 Biz olmasın mı diyoruz sezaryen boş yapma nerenden anliyon sen sen önce düzgün oku boş konuşan da sensin yürü hadee
minikpatik kusay1811 kaç haftalıkken doğurdunuz benimde aynı hafta sancı başladı ve kanala indi bebek şuan 37 haftayım
minikpatik kusay1811 benim 32 den beri kanalda ve kasılmalarım hep var gerçekten doğum bebeğe kişiye özel kimse aynı olmuyor beklicez mecbur 😖
kusay1811 Jiyan_akbulut canım bünye ile alakalı yumuşama vardı ben de açılma hızlı ilerledi bol bol yürüyüş yapın egzersiz yapın merdiven egzersizleri yapın tek ayak inin çıkın rabbim hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin