iremmasal avakadominigi 32 hafta sonrası korumasız ilişki korkmayın açılma ve rahat doğum için önemli
avakadominigi Zynp_ese55 yerleri eğildim aildim canım evde de çok hareketliyim rezene çayı içiyorum günde 1 fincan yarında uzun bi yürüyüş yapmayı planlıyorum,birde ördek yürüyüş yapıyorum :(
Goncagul_7106 avakadominigi ahududu yaprağı çayı diyorlar deneyenler var mış ama ben sadece duydum açılma yapıyormuş dendine göre ama bir araştırın derim
Zehraaaacan Zynp_ese55 hiç bir işe yaradığını görmedim 39 haftama girdim hurma çömelme ilişki sıcak suda duş ama gel gör 3 santim halen aynı
Zynp_ese55 Umutunelifi93 bu şikayet bende de var canım ya sol bacağım pert yani çatı kemiklerimde felaket ağrıyo
Umutunelifi93 Zynp_ese55 38.+4 canım mahvediyor benide ya adet olacakmışım gibide ağrı var sürekli duşa giriyorum anlık rahatlatıyor
Zehraaaacan Minikayak24 anladım normalde 1 ci gebelikte zor ilerler diyor doktorlar 3 cm ile 2 hafta geçiyor benimki halen tık yok
sevaldqn1 avakadominigi her haltı denedim psikolojim bozldu ruyamda görüyorum artık doğurduğumu gelmiyoooooo
sevaldqn1 avakadominigi ben dogurursam herkes doğurur diye düşünüyorum dua edin de hemen dogurayim size gelsin sira😂