bebegimhayalim Kızlar benim kan grubum negatif, eşimin pozitif. Bizde kan uyuşmazlığı olduğu söylenildi ilk gebeligim şuan 21+4 haftaligim. 28 haftada kan uyuşmazlığı iğnesi yapıldığı soylenildi. Devlet hastanesinde yapılıyor mu birde öncesinde test mi yapıyorlar neye göre iğne yapılıyor yaptıran bilgisi olan beni aydınlatabilir mi
Ece56 bebegimhayalim eşinizin ve sizin kan grubu kartınızı ya da ehliyette yazıyosa onu gösteriyosunuz. İğne yapıyorlar 28. Haftada. Biraz yakıyor o iğne ama çok dayanılmayacak bir acı değil. Doğumdan sonra bebeğin kan grubu pozitifse aynı iğneden bir daha oluyorsunuz.
Yazmelegi_ bebegimhayalim devlet hastanesine gidin sabah erkenden kadın doğuma kan alacaklar öğleden sonra sonuç çıkar sonuca göre yukarıya yatış verip iğne yapıyorlar veya sana reçete yazıp iğneyi al gel yapalım diyorlar birde eşinin kan grubunun yazdığı bir belge istiyorlar ehliyetiin üstünde yazıyor onun fotokopisi de olabilir
Boncukk123 Ankara-58 canım kan uyuşmazlığı birisi + diğeri - iken mi oluyor yoksa belirli bir gruplar var mı
bebegimhayalim Ankara-58 devlet hastanesinde de yapılıyor değil mi bu test. Normalde özele gidiyorum da muayene hakkım az kaldı en azından bu tarz şeyleri devlette yaptırıp son dönemlerde özele gidiyim diyorum bu arada 58 i görünce sivaslimisiniz
Ankara-58 bebegimhayalim devlette yapiyo cnm iğne ücretsiz doktorunuz yaziyo alıyorsunuz acilde yaptiriyorsunuz ben ankara da öyle oldu.doktor yazdı aldık ücretsiz vuruldum
FatmaB_ Arkadaşlar eşimle bende kan uyuşmazlığı var. Doktorum 8 hafta kontrolünde testini yap sonucu getir bakayım dedi. Kan uyuşmazlığı testi için erken mi ?
miniskesi FatmaB_ yok değil herhangi bir sorun olmasa da ara ara istiyor doktorlar. benden de 28’den önce istemişti 16. haftamda falan yaptırmıştım. sonra 28’de yaptırıp iğnemi oldum
SenaaaNurrrr Ankara-58 merhaba benim doktorum özelde özel çok fiyat çıkardığı için devlette yaptırmak istedim doktora yazmasını rica ettim ama doktorum bu iğne reçeteye yazılacak iğne değil dedi açıkçası inanmadım yazmamak için söylediğini düşünüyorum. siz özeldeki doktorunuza mı yazdirdiniZ
Rabiul @FatmaB_ bizimde kan uyuşmazlığımız var 5. Haftamdayım dün kan alındı bugünde tahlil yaptırdım sonuçları bekliyoruz eğer eşimden etkilenmediysem iğne olmama gerek yokmuş etkilendiysem 3 ayda 1 iğne olmam gerekiyor özelde iğne fiyatı 1500 tlmiş
Rabiul @FatmaB_ daha çıkmadı sonuçlarım bende bekliyorum çıkınca bilgi veririm ama unutursam sende bana yazabilirsin cuma gününe kadar çıkmış olur 🥰
gula_09 Kızlar merhaba, 7 haftalık hamileyim ilk hamileliyim, kan grubum negativ, eşimin ki pozitiv. Doktor henüz bi şey demedi, ama bende mi yaptırmalıyım?
FatmaB_ gula_09 nasıl doktormuş o şaşırdım açıkçası. Bize ilk sorduğu kan grubumuz oldu. Evet senin de test yaptırman lazım canım