Kbroz Sezeryan sonrasi çok usunuyor mu? Anne için yelek,patik veya kalin corap mi gerekir? Bebeğe hirka gerekmez hastane sicak olur degil mi?Benimde kafam karışık. Bebeğe havlu ve sampuan bile koyanlar var.Hastane verir bunlari bence
dilaraRecep feridedmt cnm bnim kızım için ilk verdiğim kıyafet kirlenmişti batikon olmuşdu küveze girdi çıkardılar yıkamsk istemedim kokusu üstündeydi diye hayla yıkamadım 2 bucuk yaşında şuan 2.cocukgene veririm takımı nolcak ya sonuçda hastane çıkışı hemşireye vercez diye heves edip alıyoruz
feridedmt dilaraRecep doğru söylüyorsun canım sonuçta ilk alırken o amaçla aldım kirlense ne kirlenmese ne zevkle yıkarım ya da senin gibi bekletirim
Mrvm005 feridedmt sen tam takim olarak koyabilirsin. Havanin durumuna gore fazla olanlari giydirmeyeceklerdir zaten icin rahat olsun 😊😊 benim meme ucum yoktu ilk dogumda emzirmede zorluk cekmistim. Kendini tanirsin zaten ona gore silikon gogus ucundan da temin edebilirsin en azindan ilk olarak en ucuzundan almostim bn sonrasinda avent ile emzirdim surekli. Bu dogumumda yine gofus ucum vardi onu koyacagim ama oyle bir problemi olan anneler varsa meme ucu cikartici da alabilirler bu dogumum icin dolaptan 35 tl ye aldim bn lansinoh unkini akillarinda bulunsun taze annelerin
feridedmt Mrvm005 göğüs ucum şimdiden bile çok o zamana kadar kaybolmazsa öyle bir sorun çıkmaz diye düşünüyorum, süt sağma makinası falan da almicam lazım olursa alırım dedim belki gerek olmayacak yani
Mrvm005 feridedmt evet sut sagma makinesine hastanede ihtiyac olursa ilk an oluyor zaten o zaman isteyip kullanabilirsin sutun gelmesinde problem yasarsan eger. Calisan anne degilsen ve bebegin yanindaysa inşallah gerek kalmiyor. Benim kuvezde kalmisti ilk gebelikte o zaman vardi elimde simdi gerek olursa insallah olmaz aliriz hemen dedim zaten artik herseye ulasmak daha da kolau
feridedmt Koalannesi_ evet mantıklı aldığım sette penye battaniyesi var zaten onu veririm ama kalın battaniye de her türlü götürmem gerekecek sanırım o da çpk yer kaplar ama mecbur😄 ya da arabada bırakırım eşim tabırcu olurken getirir bakalım
Biranneferide feridedmt Aynı şeyleri düşündüğümüze çok şaşırdım benim ismim de Feride 😅 bende aynı şekilde hazirlicam çok eşyaya gerek yok eğer ihtiyaç olursa evden getirsinler yani . Valiz hazırlayanlar var çevremde bebeğe üç takım kendine üç takım yanına emzikden tut mamaya kadar kremler şampuan tarak havlu yani sanki bir haftalık tatile çıkılıyor 🤪 Allah’tan bişey olmazsa bir gün içerisinde çıkılıyor ki gerek de kalmıyor. Şuan 26 haftaligim hiçbisey almadım herkes çok şaşırıyor niye diyorum son aya doğru alırım acil bişey olursa da açıkta kalmayız sonuçta . Bence çok abartılıyor kendimi kasmıyorum sende öyle yap . Şimdiden bebeğin hayırlı olsun 😍♥️😘
feridedmt Biranneferide canım benim gerçekten aynı düşünmüşüz ama aksini düşünenlere de bişey demiyorum tabi ben özenmiyorum nedense🤷🏻♀️ hediyelik de almayacağım iyi bi yerden baklava alırız gelene ikram ederiz diye düşündük eşimle, kapı süsü falan da yapmayacağız gereksiz geldi düğünümüzü de minimum seviyede yapmıştık😊 maddi durumumuz iyi çok şükür her şeyi alacak yapacak gücümüz var ama ben gerçekten gereksiz görüyorum
feridedmt Ama saçıma fön çektiricem zaten doğumun ne zaman olacağı belli olacak sezaryen olacağı için makyaj da yapıcam üstüne sabitleyici sıkarım bir de diye düşünüyorum Allah izin verirse