Jale155 yengem dogum yapti baya memnun kaldi ayni sekilde kadin dogumda staj yaptim ebe olarak her gun odalar temizleniyor hemsireler surekli kontrol ediyor ameiyathane desen dezenfekte olaylari daima var en temiz hastanelerden biri diyebilirim normal dogumhanede ayni sekilde yarim saate bir kontrol ederdik hastalari ebeler dogum basladigindada ayni sekilde hastaya karsi nazik ve saygililar

Jale155 dogum yapmadım ama kanama problemi ile 18.haftada yatış yaptım. Hiç memnun kalmadım. Bir tanıdığım 2 günde zor normal doğum yaptı yeni. Eşimin arkadaşının eşide normal doğum yaparken doktor çocuğu çekerken sag kol sinirlerini koparmış kızın şuan o eli tutmuyor hastanede doktorlar söylememiş bile şuan 5 yasinda kolunu kullanamıyor. Seni korkutmak istemem ama duyduklarım ve yaşadıklarımı anlatmak istedim.

Kahvetelvesii cok gecmis olsun kotu olmus korkuyorum acikcasi.cevremdede hem iyi hem kotu seyler duyuyorum özelde cok pahali.ne yapacagimi bilemiyorum Allaha emenat gidecem dogum zamani.İnsallah kotu doktora kotu muameleye denk gelmem

birmucize1 Canım birşey soracağım da benim ÖZEL bir çocuğum var birde kızım var şimdi 31 haftalık hamileyim yanımda kalacak hiç kimse yok birtek eşim var acaba ne yapabilirim bu konuda

Jale155 Amin inşallah sağ saglim.kucagina alirsin bebeğini. Çevremde başka giden olmadı onun icin pek bilgimde yok duyduklarını söyledim onlar oyle oldu diye belki sen öyle olmuycaksın rabbim yardımcımız olsun sag sgalim evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah 🥰

IKRAM_01 sehir hastanesi icin yapabilecegin bise oldugunu dusunmuyorum cunku kesinlikle erkek refakatcu yasak sansa gore bazen tek oda ben iki kisilik oda gelebiliyor ziyaretci saatleri disinda erkek koymuyorlar iceri cocukta yasak

Bende orda doğum yapacağım Allah’ın izniyle çünkü özele güç yetmiyor gerçekten..bence şans işi çok iyi olan bı ebenin ya da doktorun o gün en kötü günü olabilir..dua etmekten başka bı çare yok 😊

Bende şehir de yapmayı düşünüyorum inşallah iyi insanlar çıkar karşımıza ama etrafımda yapan ve memnun kalanlar var