Semasyy Hdeniz61 an itibari ile 34 haftalığız şükür geldik bu zamana kadar çünkü delip çıkıcak sanıyorum bazen 😂 bazen duruyor rahatlıyorum iyiki var iyiki hareket ediyor evet ama bazen ayakları ağzıma giriyor sanki canım kızımın 😂😂
Hdeniz61 Semasyy benimde öyle diken üstünde yaşıyorum her an gelecek hissiyatı 😂😂 sizin de 31 Aralık o zaman doğum tarihi bende bugün 34 oldum 😊 normal doğum mu olucak ?
Semasyy Hdeniz61 evet 31 aralık☺️ ama normal mi sezaryen mi olur inanın bilmiyoeum zaten o kesinleşmiyor galiba bu hafta kontrolüm var detayları sanırım doktorumuz söyler ilk bebeğim nasıl olur ne olursa hayırlısı ama ufak tıramıyo değilim 😂
Hdeniz61 Semasyy bende her gece rüyamda doğuruyorum. Aşırı stresliyim korku heyecan herşey bir arada . Normal istiyorum bakalım ne diyecek doktor yarın randevum 😊
AleynaResul Hdeniz61 allah yardımcımız olsun diyorum ben haftaya nst ye giricem beyfendi aşırı hareketli de olsa canıma da okusa karnımda dönmüyor tersmiş pozisyonu ve sırtı dönük üstelik 😂 ne yedik içtik bunlar böyle oldu 😂😂
AleynaResul Hdeniz61 ya bana göre nst bile erken 33+5 im şu an ama sanırım ultrasonla bakarken rahimde bişey fark etti bakıcaz ne olduğuna artık bende bilmiyorum uşağım bana benzerse zaten ebedi doğmaz 41 küsürlere kadar 😃