Hdeniz61 Kızlar merhaba 34 haftalık hamileyim. Bebeğim çok aşırı hareketli. 23 den itibaren çok aktif bir bebiş . Ama son zamanlarda artık hiç durmuyor yeter artık çıkmak istiyorum der gibi 😂 benimle aynı haftalarda olan anneler siz de durumlar nasıl 😊
sekerinannesi_ Hdeniz61 Ben şu an 36dayım ama benimki de haftalardır aynı. Uykudan bile uyanıyorum bazen 😀
Elifkodalogluuu Hdeniz61 karnımdan çıkmak istiyor gibi sanki o kadar hareketli ne gecesi var ne gündüzü 🤣 33+6 benimde
Nnoktaa Hdeniz61 32. Haftamdayım. Oğlum eksik olmasın içeride volta attığını düşünüyorum. Bir sağa toplanıyor bir sola.. bi bakıyorum karnım yamulmuş. Annneeeğğğğ yerim çok dar annneeeeğ diye mesaj veriyor sanırım. Gebeliğin ilk zamanlarında tekmeyi hissedecek miyim hissettim göbeğimin hareket ettiğini görecek miyim derken şu an meksika dalgasından halliceyiz 🤣sonraki haftaları düşünemiyorum 😬
Senas9 Bende 34 haftadayım ama sanki benimkinin hareketleri azalıyor gibi ve eskisi gibi kuvvetli değil acaba diyorum alan daraldı diye mi
Gul91 Senas9 bendede aynı öyle,34+2 oldum.2 gündür bendede hareketler azaldı birde yavaş vurmaya başlıyor.
Hdeniz61 Senas9 normalde öyle olması gerekiyor sanırım. Alan daraldıkça hareket azalır ama bende tam tersi oluyor 🥹 karnım ahenkle dans ediyor 😀
Hdeniz61 sekerinannesi_ benimde öyle hiç uyumuyor mu bu çocuk diyorum sürekli hareketli 🙈 sanki gününü beklemeyecek gibi 🥹
Hdeniz61 Elifkodalogluuu ahh aynıyız ya benimde öyle. Kanala doğru gidiyor sanırım kaşık ağrılarım da başladı benim 🥲
Hdeniz61 Nnoktaa benimde öyle karnım bir sağa bir sola gidiyor şekli kaydı karnımın . Bu enerjiyle içeride iyi duruyor. Yakında gelecek gibi hissediyorum 😂😂😂
Elifkodalogluuu Hdeniz61 aynen kasık ağrısı vajinada baskı ve ağrı 3 haftayi geçti bunlar bendede var
Melek2845 Ya benimkide öyle de yürürken hareket ederse baya canım acıyo sancı giriyo saniyorum sizde de oluyo mu
Sen3497 Hdeniz61 Bende tam 34. Haftadayım ve bugün aşırı hareketten dolayı doktora gitsem mi diyecek kadar hareket etti karnımı sündürüyor adeta 🤭🫠
Hdeniz61 Sen3497 benim pazartesi randevum soracağım doktora benim çocuk enerji patlaması yaşıyor normal midir diye 😂😂
December Hdeniz61 35. Haftamdayim benimki de öyle çıldırmak uzereyim iki dk uyumuyor sıpa çok canım yanıyor ya😁
miniskesi Hdeniz61 aynı. inanılmaz hareketli kızım. yarın 35 oluyoruz. demişlerdi ki 32’den sonra yerleşecek çok hareketli olmayacak, hiç alakası yok🥲😄 benim bebik tam gaz devam. 🤷♀️😄