Ebrarabla_06 eğer duyulmazsa tabiki gerekli işlemler yapılır ama sen iyi düşün, duyacaksın 🥰 aksi olursa da bence takdiri ilahi demek gerek bu forumda bir arkadaşımız öyle bir paylaşım yapmıştı ki, o gün o yazıyı okuduğum anda karar verdim ve anladım kesinlikle biz ne planlar yaparsak yapalım olmayacaksa olmuyor. Düşün ki o arkadaşımız doğuma günler kala çocuğun hareket etmediğini farkedip o gece uyuyor yorgunluktandır diyor. Sabah olunca hareketsizlik devam edince doktora gidiyor, meğer bizim minik meleğimiz kordonunu eliyle kavramış ve bırakmamış, annesi ile bağını elleri ile tutuvermiş. Melek olmuş gitmiş. Ölü bir doğum aşamasından sonra hastaneden eli boş dönmüş. Yani düşün ki 30 hafta sonra da olabilirdi, ben panik atak ve anksiyete hastasıyım bu tarz şeyler okudukça iki kat daha fazla tetikleniyir hastalığım ama birşeylerin de farkına varıyorum. Bu pinpirikliğim bu korumaciligim bu hop oturup hop kalkan yüreğim yüzünden hep arabesk olumsuz dusuncelerim yüzünden hem kendime zehir ediyorum dünyayı hem de bebeğime zarar vwriyorum. Düşünüyorum da halbuki o hala karnımdayken her animizin tadını çıkarmam lazım, bugün son günmüş gibi dolu dolu, daha çok yaşayacak gün varmış gibi heyecanve unut dolu 💙