BurcuDiner erda ay bende Başiskelede oturuyorum toplanalım kızlar birgün tanışalım kimseciğim yok burda Nisa’n ayında Balıkesir Edremit’ten geldim ☺️
erda BurcuDiner planlayalım toplanalım çok güzel olur @Esomami @Ceyda41 sanırım hepimiz aynı yerdeyiz en azından yakınız
sevgi0827 BurcuDiner bencede toplanalım herkese uyugun bi yerde hem birbirimize destek hem arkadaş oluruz
Aysaa12 tugcenur ya ben hep erkek doktorlara gittim artık bayan istiyorum Leyla hanım varmış Marmara’da onu bilir misin
Sydcan Aysaa12 selam kızlarr bende izmit 60 evlerde oturuorumm izmit kadın dogum merkezı Ertan beye gıdıyorumm😊
tugcenur Aysaa12 bilmiyorum canım sadece ismail beyi önermişlerdi bana diğer doktorlar nasıl bilgim yok ama ismail beyden çok memnunum
Guness90 2405 bende Kartepe’den cihan hastanesine gidiyorum Sebiha hanıma siz hangi doktora gidiyorsunuz ☺️
Aysaa12 Sydcan selam o hastaneyi de çok övüyorlar yeni açılmış galiba. Ben tüp bebek merkezinden sonra ilk kez burda gidicem de kararsızım o hastane nasıl
Cansusnr tugciikkk Gerçi sadece uyuyacağı zaman faydası oluyor onunda normalde asla durmuyor ana kucakta kucağı istiyor
Gul-41 Benim de aile olarak kimsem yok. Korfezdeyim. Ozel hastane arastiriyorum. Marmara konusunda kararsizim. Istedigim hastaneler de buraya uzak. Konak vs. Gidip gelme sorun olur mu diye dusunuyorum
sevgi0827 Ceyda41 ben kartepede endüstri meslek lisesi var onun arkasında oturuyorum 17 Ağustos ilk okulu var evimin önünde
Ceyda41 Sibelacr gülçin hanım o kadar iyiki gorumcem gidiyordu doğum için 2400 du 2000 lira aldı sağolsun
sevgi0827 Ceyda41 evet uzak Mış olsun Birgül toplanırız belki dizede hayırlı doğumlar nasip etsin allah inş sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin