Elifasell Bsra77 eliffkrkya17 instagram hesabım elif dogan karakaya da face hesabım hangını istersen ☺️☺️☺️
Burcin-13 Mervealkan konuştunuz mu hastaneyle hiç şu lohusa şerbeti için şişe sebil vs götürmemize gerek var mı? Oda süslemesi nasıl falan
Mervealkan Burcin-13 paketleri varmış sanırım ama ben ordan yaptırmıylrum kendimiz bişeyler hazırladık. Sadece fotoğrafçıyı ordan ayarladık oda mecbur başka kabuk etmiyolar saçma ama yapcak bişey yok. Siz konuşun paketleri uygundır belki.
Burcin-13 Mervealkan benim sağlık sigortam var fakar sgk girişli yaparsam o doğum paketi foto oda süsleme şerbete ücret almıyolar ilginç😄
miniko Esomami yok marmara hastanesine gi diyorum ama bir defa gittim cinsiyeti söyler belki diye güzel ilgilendiler
tugcenur Aysaa12 ismail yılmaz benim 2. Gidişim baya ilgili ve güler yüzlüydü içimi rahatlattı öneriler üzerine gittim bende o hastanede en iyisi o benim görüşüm tbi😃
Aysaa12 tugcenur ya ben hep erkek doktorlara gittim artık bayan istiyorum Leyla hanım varmış Marmara’da onu bilir misin