m_merve_e Hamilelik sürecinizde karın ve göğüs çatlakları ile ilgili ne gibi önlemler aldınız. Neler tavsiye edersiniz arkadaşlar?
mcansum m_merve_e hindistan cevizi yagı kullanıyorum ne olur bilmiyorum cok kolı alıp genısleme olursa bı işe yaramaz ama baya goturur beni
tugbamehmetbaki m_merve_e ben evomere femme diye krem kullanıyorum. % 100 doğal kökenli içerik yaziyor
tugbamehmetbaki m_merve_e ben evomere femme diye krem kullanıyorum. % 100 doğal kökenli içerik yaziyor
Secily m_merve_e hindistan cevizi yagı ile 37 haftaya kadar geldim inşallah bundan sonra da çatlamam ama benim karnım çok büyümedi yani iç karnım mı geniş artık bilmiyorum toplamda 10 kilo aldım.bence birdenbire büyümesi ve aşırı kilo alımı olursa ne krem kullanırsan kullan çatlıyor😞
m_merve_e mcansum kaçıncı haftadasınız. Bebek yağı kullanmayı düşündüm ben de. Acaba faydası olur mu?
Mila_01 mcansum ben kullanıyorum canım ama çatladım maalesef belki kullanmasam daha çok olurdu bilmiyorum ama Doğumdan sonra da devam edeceğim iyileştirme etkisi varmış
Deniizzz Lierac veya mustela en iyileri deniliyor 16. Haftadan sonra ama bunlar pahalı gelirse kakao ve tatlı badem yağı karıştırıp kullanabilirsin ama genetik bir faktör kilo alımı fazla olursa çatlıyor insan ama hastalarımda 25 kiloya rağmen birşey kullanmayıp çatlamayanda var. Yine de önlem alıp en aza indirmek tabikiii doğru bir davranış.
mcansum Mila_01 cildine baglı canım esnekliğe ben surerken bi kac dk masaj da yapıyorum esnekliği artırıyormus benimkii sadece nemlı tutmak.. olursa da canı sağolsun oğlumun napayım aloe vera kullanırım evde bitkim var cildi yeniliyor ... zaten hindistan cevizide cildi yeniliyor bildiğim kadaryla hatta gece kremı olarak goz cevresıne uygulanılıyor ben cok memnunum bilmiyorum inşllaah catlamamda cok kılo almayaya calısıyorum smdılık gerisi allah kerim
Pars Mustela kullanıyorum henüz çatlamadım ama daha 26 haftalığız tabi ne olur bilemiyorum.. önemli olan kuruduğunu gerildiği her hissettiğinde orayı nemli tutmak bence.. cildini hep nemli tutar bol su da içersen mutlaka faydası olur..
Leyla93 Benim vücutum kilo alımına ve çatlamaya çok müsait bacaklarım önceki kilo alıp vermelerimdem zaten çTlamıştı o yüzden önemsemedim ama göbeğime faydası olan yağları araştırıp karıştırdım kakao yağı Kayısı yağı Tatlı badem yağı Kantaron yağı Zeytinyağ Hepsimi eşit şekilde bir şişede karıştırdım kullanmaden önecede çalkalayarak kullandım 4.ayımda başladım maşallah diyeyim hiç çatlak oluşmadı gün içindede evdeki nemliendirici kremden sürdüm nemli tutuyorum hep deneyebilirsiniz ama sürmedim kalçam ve bacaklarım kırmızı kırmızı çatladı sürsemde fayda etmiyor artık🤦🏼♀️
baykuskiz Lierac aylarca kutularca kullandım 17 kiloya bile yetmedi heryerim catlak icinde. Göbek altı kalca popo bacak üstü. Bir de bence vücudun beslenmesi onemli ve surekli nemlendirilmesi.
m_merve_e gulsumtopcu yaa o zaman hiç başlamayayım. Galiba kaçınılmaz son her halukarda çatlayacak 😔😔😔
Deryakaya1802 m_merve_e kakao yağı, buğday yağı, kayısı yağı, zeytinyağı ve badem yağı karışımı yaptım ben de 31.haftadayız sıkıntı Yok şimdilik ama son dk çatlayanlar varmış bakalım. Bi de sadece karnım büyüdü iç karnım Yok hep dışa doğru gidiyoruz 🤔
ayseerkan Lierac ve badem yağını 34. Haftaya kadar kullandım ve bu haftaya kadar hiç çatlağım yoktu. son haftalarda bebeğim hızlıca büyüdüğünden göbeğim de büyüdü ve göbeğimde çatlaklar oluşmaya başladı. Sanki ne kullanılırsa kullanılsın çatlayacaksa çatlıyor gibi😊