Bebitom-1 Öncelikle gözünüz Aydın sağlıcakla büyütün bebeğinizi, kaç saatten sonra sezeryana karar verdiler acaba.
Edaaksoyy kbra006 2 güne toparlandım ağrım olmadı sadece narkozu atamadım cok baş ağrım oldu yanınızda mutlaka kahve götürün
kbra006 Edaaksoyy ay çok sağolun bilgi için Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.bende ilk doğumumda baş ağrım çok oldu o yüzden kahveyi biliyorum çantaya koyacam acı kahve iyi geliyor Nescafe gold gbi
Gunes_mom Edaaksoyy bebeğinizin kalp atışı kaça kadar çıkmıştı kaç nst sonrası doğuma karar verdiler acaba benimde aynı şey başıma geldi 36+3 uz bizde kalp atışı aşırı hızlıydı bugün serum sonrası düzeldi de cuma tekrar gidicez
Edaaksoyy Gunes_mom 196 falan görmüştü benim nabzımda yüksek cıktı bana serum verdiler gecmemişti ben hastaneye yatırdılar sürekli nts baglıydım 2 gün Suni sancı verdiler acılmam 2 cm kaldı sonra sezaryana karar verdiler
Gunes_mom Edaaksoyy teşekkürler seruma ragmen geçmedi yani sizin benimde aynı şey dün başıma geldi serum sonrası düzelince cikabildim hastaneden yarın yine gidicem de yine yukselmismidir korkusu var içimde
Edaaksoyy Gunes_mom benim hiç gecmedi Bi gecer gibi oldu sonra tekrar yükseldi serum bana fayda etmedi korkmayın düzelmiştir bende düzelmedi susuz falan kalmışsınızdır