Zerrinatila Edaaksoyy Nisan ayında benim. De Sezeryan var orda hayırlısıyla. Canım. Nasıl geçti hastane nasıl sence. İlk doğum sezeryanım beş tepe de olmuştu sami ulusda artık kapandı çok güzel di ora bakalım bura nasıl inşlh iyidir bu arada çok geçmiş olsun 😍
Balarisiii Edaaksoyy geçmiş olsun sağlıkla büyütün inşallah sezaryen gününü kaç haftalıkken verdiler bir de depend hasta bezi kullanımına izin veriyorlar mı
Hahahh12 Edaaksoyy Allah analı babalı büyütsün inşallah. Bende doğumu orda düşünüyorum. 2 sezeryanım olacak Aralık sonu gibi . Günü kaçıncı haftada veriyorlar acaba
Edaaksoyy Zerrinatila valla canım benim ilk sezaryanım cok güzel gecti doktorlar hemşireler cok ilgiliydi ben cok memnun kaldım
Zerrinatila Edaaksoyy saol çok canım peki ziyaret saati nasıl Neden soruyorum onuda diyim ufak bir kızım varda ziyaret saatlerin de gelcek hep sadece 1 keremi var günlük
Edaaksoyy Balarisiii ben normalde muayene gittim bebeğimin kalp atışı hızlı attığı için Suni sancıyla acılmam olmadı sezaryan oldum dependi 2 kere kullandım sonra doktor önermedi mikrop kapar ped kullan dedi
Zelihaa1409 Edaaksoyy Takipli hasta olmadan şehir dışından kabul ediyorlar mı dogum için sevkle falanda olablr.