zengooo Kizlar sabah 2 dilim ekmek yedim ya dun 102 cikti.sizinde bazen boyle cikuomi bisey olurmu vallahi aglayacam
Omerkazim zengooo vallahi ben ekmegi bile biraktim tam bugday yada cavdar yiyebilirsin demisti diyetisyen o bile cikartiyor🫣
Melike_4949 zengooo benimde normalde ekmek şekerimi yükseltiyor mesela dün yedim 140 altı çıkardı dengesiz oluyor şeker 🤷🏻♀️
Omerkazim zengooo valla cok.dikkat et cnm. 1 seferlikten bisey olmaz .ama en azindan sekerini neler yukseltiyor biliyorsun ekmegide kes bence detaylii ultrasonda perinatoloji doktorum meyve bile yemiceksin dedi dusun yani🫣 sadece sebze yiyorum ben sukur insulinlede kontrol altinda arada bir iki defa yuksek cikti oda sinirlenir stres olursam oda cok etkiliyor.
minik_kurabiyeee Omerkazim neden size öyle dediler suyu falan mı fazlaydı ve ne kadar yükseliyor şekeriniz acaba
zengooo Omerkazim acim ac😀bebek beslenmez diye dusunyorum bu seferde ama yok artik ekmek yok.kefir icsem.olurmu peki icyomusnuz
Omerkazim minik_kurabiyeee canim 2 hafta ileride gidiyor karin capi buyuk cikti suyuda fazlaydi cok sukur diyet insulin normale dondu biraz. Bana seker yuklemesi 19 cu haftada yapildi . Normalde 28 de bakiliyor galiba..meyve felnda sekerli oldugu icin icin yasakladi sadece yesil elma yiyorum oda cok az sekere iyi geliyor diye .insulin vurmazsam 160 221 gordum cnm. Simdi insulinle iyi cok sukur .yemeyide azalttim karnim doymuyor ama yapacak bisey yok. Mesela insulin kullaniyorum dedim ya sinir 140 130 u arada goruyorum diyete cok dikkat ediyorum 3 doz vuruyordum 2 doza dusurdu endokrin iyi gidiyorsun diye.
Omerkazim zengooo valla bende açim normalde yemedigim yiyecekleri bile canim istiyor😄 benim bebis 29 haftalikken 1 bucuk kiloydu doktor gayet iyi dedi. Bebek beslenemez diye dusunme yersen daha cok zarar verirsin sekerden dolayi zaten iri bebek oluyorlar. Kefir hic icmedim canim pek sevmiyorum ama cok faydali oldugunu duydum..aclik hissettigin zaman agzina ceviz yada findik at biraz olsun bastiriyor ben oyle yapiyorum .doguma kadar sıkacagiz disimizi🥰🥰
zengooo Omerkazim benim bebek ileriden gitmiyo ama doktorum cok pimpirikli.27 hafta 1020 normal bence
Omerkazim zengooo kilosu iyi bence cnm.senn yine tedbiri elden birakma allahima emanet olsun insalhh hepimizin bebisleri🤲
minik_kurabiyeee Omerkazim hmm anladım bende insülin kullanıyorum da meyve arada tüketiyorum kaçıncı haftadasiniz
minik_kurabiyeee Omerkazim levemir kullanıyorum sabah 9 akşam 9 şeklinde vuruluyorum siz kaç doz vuruyorsunuz
Omerkazim minik_kurabiyeee bende humalog yazdi cnm.3 doz vuruyordum 2 ye dusurdu. Ayy bnde yuksek vuruyorjm.diye uzuluyordum.sizinki daha yuksekmis
Evremoz zengooo çavdar, buğday, kepekli, tahıllı hiç fark etmez her türlü ekmek çıkarıyor ,benim diyetisyenim de buğday ekmeği verdi ,yemek istemezsem diye sordum ,o zaman çorban 1 kepçe değil 2 kepçe olsun eğer ekmek yemezsen dedi.