Nesibegndgli Gamzegkhnn doğum ücreti ne kadar acaba bilgi aldınız mı telefon ile söylemiyorlar. Çok yüksek deniyor da çok fark yoksa o hastanede yapmak istiyorum.
Gamzegkhnn ub2602 eda deniz hanım, tuncay hocaya detaylı ultrason için gitmiştim oda gayet başarılı, hayırlı olsun darısı bize inşallah diyelim 🥰
ub2602 Hukersanne ben Liv hastanesinde doğum yaptım sezaryen ile. O kadar ilgili ve güzel bi hastane kesinlikle 💯
Gamzegkhnn Nesibegndgli valla 17 bin ile 20 arasında şuanda. Ben doğum paketi aldım 7 aylıkken içerisinde herşey dahil 21.000 tl ödedim ama buna da zam gelmiş baya:)
Gamzegkhnn Nesibegndgli ben bu doğum paketini alırken normal 15 sezeryan 17 demişlerdi şimdi 17-20 arası
Zeyna27 SSenaaa geçen sene temmuzda 5.500 verdim dışarıdan doktor götürürseniz anlaşmalı olan daha pahalı oluyor direk hastanede ki doktorlar ile olursa tek kişilik oda süsleme çekim hepsi 5.500 ödeyip çıktık
Nesibegndgli Gamzegkhnn ya bilsem doktorumun böyle olacağını bende alırdım daha önceden ne bileyim hiç sormadım doğumu sadece sezaryene giriyorum diyince işler değişti açıkçası. Her şey normalken sezaryen istemiyorum açıkçası. Eda hanımı da burdan öğrendim.
Nesibegndgli Gamzegkhnn hımmmm birde hep fiyat artışından yakınmış insanlar siz aldığınız pakette ek ücret ö demeyeceksiniz değil mi?
Gamzegkhnn Nesibegndgli eda hanım normal doğumdan yana bi doktor en azından 1 muane olup birde doğum fiyatı alın hastaneyi gezin isterseniz
Gamzegkhnn Nesibegndgli bugün gittim muane ücreti 1200 TL olmuş bilginiz olsun , bugün herşeye zam gelmiş resmen hastanede ..