Deletedmom_112 Sedanurirken benim arkadaşımın tokluklar 200 lerdeydi insülin başlamadılar dün doğurdu maşallah sağlıklıca. Sizin değerleriniz çok çok iyi başka doktora gidin.
Premsesko Deletedmom_112 Benim açlık 78 diye 1 kez daha kahvaltı yaptım şimdi 1. Saat şekerim 73 geldi normal mi 😣😣😣 e düşük bu değerler bence
Premsesko Melike_4949 Deletedmom_112 Deletedmom_112 Arkadaşlar bana öğün önerisinde bulunur musunuz neler yiyorsunuz ben şaşırıyorum ne yemeliyim bilmiyorum. Birde 1. Saat 140 dan 2. Saat 120 den düşük olduğu sürece sıkıntı yok değil mi? Az önce kahvaltıda 1 salatalık 4 çeri domates 1 dilim kaşar peynir 2 dilim normal peynir 2 kaşık domates kavurması 1 yeşil biber 2 yumurta yedim açlık 74 tokluk 86 geldi. Tıka basa doymuştum.
Deletedmom_112 Premsesko bence yediklerin yeterli değil tokluk için 73 çok düşük yetersiz kalori alıyorsun bence yanında bir.iki çavdar ekmeği tüket senin şekerin bence iyi sıkmana rahat gerek
Premsesko Melike_4949 Ettirdk daha dün aldık. Eşim alırken ettirdi. Biraz uyumuşum şimdi aç karnına 85 çıktı
Deletedmom_112 Premsesko canım tokluk değerin çok düşük bence sanki yeteri kaloriyi almıyormuşsun gibi. Yanına beyaz ekmek hariç ekmek ekleyebilirsin. Hiç kaçamak yapıp bişey denedin mi bana sanki yükselmez gibi geldi senin toklukların bizim açlık değerimizden bile düşük 😂
Melike_4949 Premsesko bence yemelisin tokluğun düşük bana göre bebek ve senin icin daha iyi olur, yemeklerin yanında bulgur, tam buğday makarna vs yiyebilirsin sen protein ağırlıklı beslen bence
Premsesko Melike_4949 Birde öyle deneyip ölçeyim 🙏❤️ birde ben 24 haftalığım bebeği çok aşağıda kasıklarımda hissediyorum ve içimde oynadıkça basınç oluyor gibi normal mi 🥹
Melike_4949 Premsesko normal canım 25 ten sonra yukarı çıkar benimde o haftalarda aşağıdaydi basınç bendede var bebek içerde oynadıkça o his oluyor ❤️🤲
Premsesko Melike_4949 Çok korkuyorum 🫠 ilk gebeliğim birde panik atağım var. Çok hareketli bir bebek inanın hiç uyuyamıyorum şimdi kasıklarımda kıvrılıyor gibi idrar yaparken de bir Basınç var altıma da vuruyor aşırı korktum ilk defa oldu
Melike_4949 Premsesko normal canım bebek büyüdükçe daha çok baskı yapar ve şık sık idrara çıkarsın benimde panik atağım var 😅❤️ ilk gebeliğim Rabb’im sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
Zynp12 Premsesko ekmek olarak tam buğday ekmeği yiyebilirsiniz 1 dilimle daha iyi doyarsiniz hem ama tabaginiz güzel böyle