Premsesko hopefortomorrows Çok teşekkür ederim demekki böyle 140 a kadar filan yolu var. Şuanki değerleri beğeniyor doktorlar
hopefortomorrows Premsesko tahin pekmezi doğum sonrasına kadar unut kuzum. Onlar yasaklılar listesinde 😅
Premsesko hopefortomorrows Varya kaşık kaşık yiyordum bilsem daha çok yerdim Şuan yemediğim yarım bıraktığım herşey için pişmanım 😂
Cucu_01 Türk kahvesi içiyor musunuzzzZ ben hergğn olmasada yani içiyorum zararı hani 1 fincanı geçmedikçe yok diyorlar ama kafein sonuçta kafeinsiz aldım oda psikolojik mi bilmiyorum ama beğenmedim
Premsesko Cucu_01 Ya içilmesi normal ama bende nabız yükselmesi var tansiyon da sıkıntılı bana yasak ben yine de arada içiyorum
Sumeyyealts Premsesko makine yanlış ölçüyor olabilir dün aynı şeyi yaşadım tokluk şekerimi önce 182 5 dk sonra 120 2 dk sonra 180 ölçtü makinede sorun var
Cucu_01 Premsesko ama benimde canım çok çekiyor hele şuan İstanbul da bir yağmur o yağmurun sesi karanlık ev ımmm Türk kızı klasiği ahahha😅 bi kahve içsek be 🤭
Sumeyyealts Premsesko sizin makine yeniymiş yine de bilemem ama benimki kayınpederimin ondan aldım sanırım doğruluğu anlamak için solüsyonları varmış ondan alacağım
Pamuk Premsesko Ahhh dün akşamdan beri söylüyorum senin yemekten değil stresten yükselecek.Sekerin şuan gayet normal kendini kasma lütfen.Tabagin da güzel.
Premsesko Sumeyyealts Dün eşim kalibre ettirmiş alırken en iyisi bu demişler anlamadım ki. Birde şeker düşünce baş ağrısı yapar mi hafif
Sumeyyealts Premsesko normal evet ama 2. Saat biraz düşük geldi bana benimki öyle düşünce anlıyorum kan şekerim düştüğünü bir parça çikolata atıyorum ağzıma sizde gebelik şekeri olduğu şeker yüklemesi ile mi anlaşıldı