Premsesko Arkadaşlar canı isteyecek olan girmesin ilk günüm şeker ölçümüne ve dikkat etmeye başladım buraya ölçülerimi ve yediklerimi atacağım hem fikir olur hem beni de yönlendirirsiniz 🥹 yasak mı bilmiyorum ama böyle birşey düşündüm 😣
minik_kurabiyeee Premsesko gerçekten böyle iyi oluyor hem birbirmizi gazliyoruz hemde dikkat de ediyoruz 😅
Esrayldrmmm Premsesko benim de sınırda dedi doktor tokluk 1. Saat 117 2.saat 147 diyetisyene yönlendirmedi kendin dikkat ederek dengeleyebilirsin dedi normal mi sizce
Cucu_01 Premsesko aşko sana bir resim atıcam ekmek yerine onu yiyorum dur 😅 yataktan kalkayım ajajjaja
Cucu_01 Ben ekmeksiz normalde hayatta doymam kahvaltıda insan arıyor nu geröekten çok güzel a101 den alıyorum çeşitleri de var
Cucu_01 Premsesko sanmıyorum ya bildiğin galeta tam buğdaylı 2 dilim alsan yine iyi güzel oluyor valla bu arada kaşar muz ceviz iyi kilo aldırıyor bebeğe bende hergün kaşar yiyorum😅
hopefortomorrows Premsesko lif oranı yüksek besinler şekeri kolay kolay yükseltmez. Üstelik içindeki beyaz un miktarı da azdır bunun. Arkasına bir bakın belki hiç yoktur
Premsesko Cucu_01 Bende Artık dikkat edeceğim onlara ama şeker de çıktı bakalım nasıl olacak 🥹🥹🥹 sen ölçüyor musun şekerini ?
hopefortomorrows Cucu_01 gebelik şekeriniz varsa muz konusunda da biraz dikkatli olun. Glisemik indeksi yüksek bir meyvedir. Onu yediyseniz aynı gün diğer ara öğünlerde glisemik indeksi düşük meyveler tüketin.
hopefortomorrows Premsesko bu değil ama ülkerin form bisküvisi var. Beni çalışırken bir ay ara öğünlerde o kurtardı nerdeyse. Biraz tatsız tuzsuz bir şey ama içinde farklı tahıllar var.
Cucu_01 hopefortomorrows muz haftada belki 2 3 kez anca yiyorum normalde pek aramam muzu sevmem diye🤭
Premsesko hopefortomorrows Ara öğünlerde ne yiyebilirim hem bebek kilo alsın hem ben doyum hemde şeker 😣