Nazli_kalkn01 Ozgeannee benim ki de 12. Haftada göstermedi yanılttı çikolata yiyip ultrasona girdiğim halde 14. Haftada vişne suyu içtim kontrole girmeden önce net şekilde açtı bacak arasını
Pnr22 Ozgeannee benim bebişte gostermedi 14 haftadan 16 haftaya git gel yaptım yok bacaklari kapamış ne yapıldıysa göstermedi 😂17. haftamdan net belli oldu ama ayrıntılı ultrasonu beklicem kandiriyo olabilir ,😂😂😂
LamiyaCetinkaya Ozgeannee benim de bebeğim hep secde pozisyonunda ve bacakları kapalıydı, detaylıda 23. haftada öğrendik cinsiyetini zar zor, elleriyle yüzünü kapattığı için yüzünü bir türlü net göremedik🥲😅
Ozgeannee Pnr22 Evet evet benimki de öyle ayaklarını karnına çekmiş elleriyle de yüzünu kapatmış. Ah umarım o kadar bekletmez sabırsızlanıyorum. Beni siz anlarsınız.♥️
Ozgeannee LamiyaCetinkaya Yaaa öyle miii? Sürekli pozisyon değiştiriyor mu yoksa uzun süre secde pozisyonunda mi kalıcak? Sağlıkla büyütün inşallaah.
Ozgeannee Yaaa öyle miii? Sürekli pozisyon değiştiriyor mu yoksa uzun süre secde pozisyonunda mi kalıcak? Sağlıkla büyütün inşallaah.♥️
LamiyaCetinkaya Ozgeannee Amin, hepimiz inşallah ❤️ Şuan baya hareketli büyüdükçe artık yan duramadığı için pozisyon değiştiriyor illa ki, ama yine yüzünü kapatmaya devam ediyor 26+1 olduk..