Hasret316 hunilimom oy kıyamam ya, çok zor bir durum olmuş cidden yüksek haftalarda olsaymış demekki tutanacakmis melek oldular
hunilimom Hasret316 doktorlarda öyle istiyordu en azından 28-30 haftaya gelse kuvoze almakdi niyetleri ama plesantasi kopmaya başlamış beslenemiyordu büyüme yapmıştı mecbur almak zorundaydılar
MelekAnnesiii Hasret316 ben yasadim ama bir sebebi yoktu kese etrafinda kanama alani verdi ve surekli kanamam oldu en son suyum geldi ve dogum yaptim 28 haftalikti dogumdan sonra bebegi kaybettik
Slc MelekAnnesiii çok üzüldüm rabbim bir daha yaşatmasın bende 23+4 ölü doğum yaptım çok üzüldüm ağladım ywsayacaksa ben öleyim ddim çok zor zamanlardı
Ceku00 Hasret316 benim de 15. Haftada yoğun kanamam oldu bir hafta sonra da suyum geldi. Sebep bulunamadı
Hasadser Ceku00 aynı şeyi bende yaşadım aniden su geldi ve düşürdüm bebeğimi 15 haftalikti aynı sekilde sebebini bilmiyorum kanama alanı da yok demislerdi birden suyum geldi bitmişti bebeğim suyu 🥺
Hasadser Ceku00 çok uzun zaman geçmedi düşük yapma sürem daha 20 gün oldu 1 ay korun adet gör sonra gel kontrole filan dedi eşim zaten görevde bir süre sonra Allah kısmet ederse deneyeceğiz
MelekAnnesiii Slc amin insallah Rabbim kimseye gostermesin evlat acısını tarifi yok insallah bu sinavi verenlerden olmusuzdur 🙏