Slc Tubabbbaa dönmez diye diye ben Sezeryan fikrine alıştım nrml.kormutmaya başladı insallh döner sağlıkla gelsin
-Sibeluludas- Tubabbbaa hiç canınızı sıkmayın ben nerdeyse 40 haftaya yaklaştım geçen hafta cuma doktor baş yukarı dedi dönmemiş dedi pazartesi tekrar randevum vardı dönmüştü bir gecede bile dönüyorlar canınızi sıkmayın acelesi yok doğru zamanda olur insallah
Melike_4949 Tubabbbaa benim baş geliş inşallah dönmez doğuma kadar ultrasona göre 34 haftalik hamileyim
Tubabbbaa Melike_4949 inşallah canım benim Hakkımızda hayırlısı olsun 40 50 cm cücelerin keyfini bekliyoruz 😁😄
Blueberry0 Tubabbbaa vlla hep ediyorum ama bu sefer almamış artık haftada bir gidicem bide kontrollere
berolsahin Tubabbbaa Benim 34. Haftadayım. Makat geliş bile değil. Ayakları aşağıdaymış. Bakalım napıcak. Allah büyüktür. Hiç korkma
Tubabbbaa berolsahin benimde ayağı bacak aramda idi yorumlar rahatlattı biraz ilk gebelik ya biraz panik oluyo insan 🥰
Slc berolsahin benim 35 te anca döndü ayakları vardı orada 😀ama aşırı ağrıyla döndü canm baylcktm neredeyse
Koalannesi_ Tubabbbaa erken donmeside iyi degil 17 hft baş geliş dedi doktorumuz erken doğum riski demek buda 😓
Tubabbbaa Koalannesi_ 20 den sonra normal olan ne erken dönmesi iyi nede geç rabbimin mucizesi bu Allah yardım etsin canım inşallah hiç bir risk kalmaz sende
Birbahargunu Tubabbbaa 35 ten önce bunu dert etmenize gerek yok doktor bu şekilde söyledi bana benimki de o haftalarda tersti 35 te döndü
berolsahin Tubabbbaa Benim de ilk gebeliğim. Ben de çok heyecanlı ve stresliyim haklısın. Ama kendini sıkma hiç. İnşallah her şey güzel olacak. Akışına bırak