Slc Tubabbbaa ben aşırı yürüdüm yok herseyi denedim yok bir gün elektrik kesildi sartel attı kqrwnlik bir çığlık birden yatak odasına koştum o gün sabah kadar ağrı çektim dönmüş korkudan döndü 😆
Tubabbbaa Merve61nc öyle öncelik o tabi de ama ne bilim normal olsa sanki daha iyi olacakmış gibi geliyo
Merve61nc Tubabbbaa bana da o zaman öyle gelmişti normal olsun diye çok istemiştim ama sonra da dedim hayırlısı böyleymiş demek
Tubabbbaa Merve61nc günlük 5 bin adım yürüyorum ama bakalım artık merdiven çıkmaya da başlarım bir iki haftaya
Sehseh Benimde ilk haftalardan beri hep baş aşağı duruyo 24 + 4 oldum çok korkuyorum sürekli vajinamda hissediyorum hareketlerini canımı acıtıyor :(
Slc Tubabbbaa 23 te tersti hep ters durdu geçen hafta sabaha karşı şiddetli ağrı ile döndü aşırı agryla 🥹🥹35 te döndü
Aleynaaaa Tubabbbaa Kızım 29.haftalikken dönmüstü şimdi oğlum olacak 36.haftada döndü bende korkmuştum dönmeyecek die ama dönmüş şükür
Hilalcikkk Tubabbbaa Tubabbbaa doktorların önemsediği bir konu değil 38nci haftaya kadar döner diyorlar
Tubabbbaa Hilalcikkk evet nstye girdim ebe nasıl düşünüyorsun doğumu dedi bende normal ama bebek dönmemiş ters dedim kızdı bana daha erken dur dedi döner o ne stres yapıyorsun dedi 🤦🏻♀️
Slc Tubabbbaa dönmez diye diye ben Sezeryan fikrine alıştım nrml.kormutmaya başladı insallh döner sağlıkla gelsin
PrensinibekleyenAnnee Tubabbbaa benim 30 da dönmüştü baş aşağı 34 de tekrar ters dönmüş bana fark etmiycek zaten gerçi sezaryan olduğu için ama doğana kadar vakit var
Blueberry0 Tubabbbaa vlla hep ediyorum ama bu sefer almamış artık haftada bir gidicem bide kontrollere