Diririiririm sedanur4004 biz de sata göre 11+0 ız 🥰🥰 son kontrolde doktor satı bir hafta geriye çekti ama ben yine 2 eylüle göre değerlendiriyorum
sedanur4004 Aysemm44 08.06.2024 gözüküyor ama benim 2. Gebelik canım ilki sezeryandı buda sezeryan olacak o yüzden doktorum mayıs sonunda alırız dedi 😊 bende 28 mayıs isteyeceğim annemin doğum tarihi 🥰🥰
gunaysnglu Aysemm44 canım Allah nasip ederse inşallah aynı gün doğum yapıyoruz🙏🏻 Bizde bebişimle 10+6 dayız☺️
Aysemm44 sedanur4004 Zaman hiç geçmiyor bide tekme atmadığı sürece insan tedirgin oluyor acaba bişey oldumu diye
Dmrhzn Bsr00 benimde 6 Eylül son bat şuan 10+5 günlük nasıl geçiyor benim Çarşamba randevum var 11 haftalık olucam o gün
Aysemm44 Ezo667 Bende olcam inşallah sende hızlı nefes alıp verme oluyormu acaba ben suan çok hızlı nefes alıp veriyorum acaba bi sıkıntımı var
Bsr00 Kızlar haftalarımız aynı sizde de oluyor mu bilmiyorum. Çok kötü mide bulantım var . 2. ci gebeliğim kızım da böyle olmamıştı bu grbeliğim az yoruyor sanki 🙃
Diririiririm Bsr00 benim de çoook fazla bulantım var prilam kullanıyorum biraz rahatlatıyor sanki tavsiye ederim doktorun önerirse
likapaa53 Bsr00 maşallah rabbim kolaylıkla büyütmek nasip etsin biz 33 aylığız ama biz biraz korkuyoruz😅