Gizemd-01 Cerenbelis1 20+0 ım 5 kg almışım 🙉 ama 1,5 ay sürekli yattım düşük riski sebebiyle sadece wc kalktım ondan böyle kilo aldım. İştahım şuan inanılmaz. Sürekli canım bişeler çekiyor kendimi durduramıyorum
gncglozclk Cerenbelis1 31 hafta olduk basından beri iştah yok hamile kalmadan oncede oyleydi ama 15 kilo aldım nasıl oldu bilmiyorum sağlıksız beslenmem bide doktor da hayret ediyor karnım da kocaman 😂😂😂
gncglozclk Cerenbelis1 olabilir canım hıc dert etmiyorum gerçi bebiş iyi olsun da normal de 1 kilo alsam kafayı yerdim vermek için 😂😂
Bibebek Cerenbelis1 26+5 im sürekli doymamış gibi hissediyorum ama bişeyler yerken çok da yiyemiyoruz 😅
Ayseglkrlkk Cerenbelis1 ya aynıyım gerçekten yemekten sonra tatlı şeyler istiyor hep canım bende yemeği biraz az yiyorum üstüne bi parça tatlı yiyorum artık napıyım
FatmaB_ Salçalı sulu yağlı yemekleri düşününce midem bulanıyor yiyemiyorum asla. Hep kuru besleniyorum mide bulantısı yüzünden istemsizce o da. Sürekli ağlıyorum sanki ağlayınca mide bulantım geçecek 🥹🥹
Kafiye34 Cerenbelis1 ben 59 kiloyla hamile kaldım ilk aylar kustum iştahım yoktu 57 düşmüştüm .şimdi 17+6 günlük olduk 61 kilo olmuşum🤭